Energialähde on maailman ympäristöongelma

E

Olet varmasti kuullut energiakriisistä. Tämä kriisi viittaa uusiutumattomien energialähteiden ehtymiseen. Uusiutumattomat energialähteet eivät voi lisääntyä yksin, ja niiden täydentäminen vie paljon aikaa. Näiden resurssien ehtymisnopeus on suurempi kuin niiden täydennysaste. Seurauksena on, että tulevaisuudessa tulee aika, jolloin maan asukkailla ei ole uusiutumattomia energialähteitä päivittäisen energiantarpeensa tukemiseen.

Tämä muodostaa vain yhden osan koko skenaariosta. Energiaresurssien nopealla kulutuksella on muita vaikutuksia kuin näiden resurssien kestävyys. Erilaisten rajallisten energialähteiden poraus ja louhinta johtaa ympäristön pilaantumiseen. Tämä pilaantuminen voi olla missä tahansa muodossa. Se voi olla ilman, maaperän ja veden pilaantumista.

Jotkut tutkijat väittävät, että hiilestä peräisin olevia polttoaineita on mahdotonta tyhjentää kokonaan. Niitä voidaan käyttää energian tuottamiseen yhdessä tai toisessa muodossa. Toiset väittävät, että nämä resurssit vähenevät ajan myötä.

Tärkeitä energialähteitä fossiilisten polttoaineiden muodossa ovat hiili, kaasu ja öljy. Näistä öljy on osoittautunut tehokkaimmaksi ja arvokkaimmaksi energialähteeksi.

Näiden polttoaineiden jatkuva käyttö kuitenkin lisää vaarallisinta ympäristöongelmaa, joka on ilmaston lämpeneminen. Öljynporaus on suurempi uhka ympäristölle kuin hiilikaivosten kaivostoiminta. Öljykentän porauksessa käytettävät koneet ja menettelytavat ovat paljon kehittyneempiä kuin kaivostoiminta luonnollisessa tilanteessa hiilikaivoksissa. Tämä johtaa poraamisen ympäristövaikutuksiin, kun sitä verrataan hiilen louhintaan.

Nämä öljynporausprojektit voivat aiheuttaa useita uhkia villieläimille. Tutkimukset ovat osoittaneet, että villieläinten muuttoreitit ovat muuttuneet öljy- ja kaasukenttien kehityksen vuoksi. Lisäksi tähän elämään maan päällä vaikuttaa muutos melutasossa ympäristössä, joka on aiheutunut näistä kentistä.

Öljyvuodot aiheuttavat väistämättömiä seurauksia öljykentän kehityksessä ja ovat olleet ympäristölle vaarallisia. Nämä öljyvuodot aiheuttavat pitkäaikaisia ​​vaikutuksia planeetalla asuvien ihmisten terveyteen.

Energia-, öljy- ja kaasukenttien valtavan kysynnän vuoksi kehittäminen ja ylläpito on väistämätöntä. Tämä tarkoittaa lisääntynyttä öljykenttien määrää. Näiden peltojen myrkylliset kemikaalit, sumu ja pöly vaikuttavat voimakkaasti ympäristöön. Joillakin Amerikan alueilla nämä jätteet tekevät ilman niin saastuneeksi, että se on muuttunut otsoniksi maanpinnan tasolla.

Päivittäisen energian kysynnän tyydyttämiseksi aloitetaan uusia hankkeita. Nämä projektit tarkoittavat taivaan korkeiden koneiden lisääntynyttä käyttöä, mikä puolestaan ​​häiritsee luonnonmaisemaa taivaalla yöllä.

Metaanin vaikutus ympäristön pilaantumiseen on myös erittäin tärkeä. Tämä kaasu on 84 kertaa ympäristölle haitallisempi kuin muut öljynporauksessa syntyvät kaasut. Tämä kaasu auttaa ilmaston lämpenemisessä kiinnittämällä enemmän lämpöä.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta