Indianan kierrätys- ja ympäristöuutiset

I

Indiana on kenties parhaiten tunnettu keskilännessä vaihtelevista maaseudun maisemista ja korkeasta preeriasta Keski-Amerikan elämän hitaudesta. Tämä kuva voi olla oikeastaan ​​hieman stereotyyppinen, ja siellä on suuri osa Chicagon esikaupunkeja (mukaan lukien Gary – suuri kaupunkialue) sekä Indianapolis. Silti Indianan yhteys maahan on tehnyt ympäristöongelmista ja kierrätyksestä, mukaan lukien automaattinen kierrätys ja pelastus, kasvavan piirteen Hoosierin osavaltion elämästä. Seuraavat päivitykset viimeisimmistä ympäristö- ja kierrätysuutisista Indianassa.

Kierrätyslaitos laajenee suuresti

North Vernon, Indiana on paikka, josta et ehkä ole kuullut, mutta joka on yksi kasvavan ympäristöalan epicentereistä. Koti maailman suurimmalle muovipussien kierrätyslaitokselle, jonka omistaa laitteen suurin valmistaja, jota ympäristönsuojelijat ovat vihanneet koko planeetalla, sen omistaja on ilmoittanut aikovansa kaksinkertaistaa kapasiteetin.

Hilex Poly pyrkii olemaan johtava kierrätyspussituotannossa North Vernonin tuotantolaitoksensa (joka on yksi yhteisön johtavista työnantajista, jonka odotetaan nyt palkkaavan enemmän laajennukseen). Se on ollut edelläkävijä Bag-2-Bag-nimisessä ohjelmassa, joka kääntää jakeluprosessin ja antaa päivittäistavarakaupan asiakkaille mahdollisuuden palauttaa laukkunsa myymälään lähetettäväksi takaisin sinne, missä he ovat tulleet ja lähetettyinä Indianaan tekemään uusia laukkuja. Yhtiö toivoo joskus myyvänsä vain vanhoista kasseista kierrätettyjä laukkuja, mikä suljetun piirin teoria houkuttelee ympäristönsuojelijoita.

Liittovaltion rahastot parantavat ympäristöinfrastruktuuria

Luoteis-Indianassa asuu liittovaltion suojelema järvenrannan hiekkadyynien alue, jota rakastavat ne, jotka usein käyttävät sen virkistysmahdollisuuksia. Kongressin myöntämillä uusilla varoilla Indiana Dunesin kansallisen järven rannan infrastruktuurin säilyttämiseen ja parantamiseen ne, jotka ovat työskennelleet ekologisesti ainutlaatuisen ja epävarman alueen suojelemiseksi, innoittavat tulevaisuutta.

Myös ympäristömäärärahoihin osallistui lähes miljoona dollaria veden talteenottolaitoksen parantamiseen Portagessa, Indianassa. Kun väestö kasvaa Indianan tässä osassa, vanhempia tiloja testattiin vakavasti ja ympäristönsuojelijat pelkäsivät vesistöjen ja juomaveden saastumista. Rahastot estävät tämän tapahtumasta samalla, kun ne parantavat biosolid-loppusijoitus- ja talteenottotekniikkaa.

Liittovaltion raportissa hahmotellaan Indianan ilmastomuutoksen vaikutukset

Ilmaston lämpeneminen on toistaiseksi sidottu hiilidioksidin tuotantoon, mikä luo ekologisen haasteen ja potentiaalisen tuhon. Indiana ei ole vapautettu maailmanlaajuisen ilmastonmuutoksen kustannuksista ja seurauksista, ja uudessa liittovaltion raportissa kerrotaan yksityiskohtaisesti siitä, mitä Hoosierin osavaltio voi odottaa tulevina vuosina.

Suurin odotettavissa oleva kielteinen vaikutus on tulvien lisääntyminen, koska rankkasateet ja lyhyemmät, leudommat talvet (luonnollisesti Indianalle lievemmät) tarkoittavat, että suurilla tasangoilla tunnetut tuhoisat tulvat muuttuvat vieläkin tuhoisammiksi. Kaiken kaikkiaan pidemmät istutuskaudet ja suuremmat sademäärät viittaavat siihen, että Indianan voimakas maatalousala voisi itse asiassa hyötyä. Indianaan aiemmin harvinainen muuttolintu on alkanut siellä istua muuttamalla eteläisemmistä osavaltioista, joihin he asettuivat vuosikymmeniä sitten. Tämä sama elinympäristön muutos voi kuitenkin tarkoittaa uusia invasiivisia kasvilajeja, mikä rajoittaa maatalouden voittoja.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta