Floridas Progressiiviset ympäristöohjelmat

F

Sunshine-valtio on jo pitkään tunnettu edistyksellisistä sosiaalisista ja ekologisista ohjelmistaan. Florida on ollut johdonmukaisesti luontotyyppien säilyttämisen taistelussa Super Fund clean -aloitteesta kunnianhimoisiin yrityksiin säilyttää Everglades.

Heidän historiansa vuoksi ei pitäisi olla yllätys, että Floridasta tuli äskettäin yksi ensimmäisistä osavaltioista, joka edisti uutta monofilamenttien kierrätysohjelmaa, joka on suunniteltu estämään siimojen ja vieheiden pääsy suistoihin ja valtameriin. Asettamalla jätesäiliöitä rannoille ja laitureille Floridan osavaltio on luonut turvallisen ja varman jätealueen ylimääräiselle siimalle. Siiman vaikutukset voivat olla tappavia kalakantojen tukehtumisesta Ospreyn ja muiden lintujen perheen jäsenten vangitsemiseen. Floridan aggressiivisen kierrätysohjelman alusta lähtien muut osavaltiot, kuten Maryland, ovat perustaneet omat yksisäikeisten kierrätysohjelmiensa. Kalastussiima on vain yksi monista Floridassa kierrätettävistä asioista. Uusi Sunshine State -ohjelma on mahdollistanut renkaiden kierrättämisen 100%: n hyötysuhteella.

Uusi floridalainen yritys, Florida Tire Recycling, Inc. (FTR), on luonut prosessin, jolla ne voivat kierrättää, käyttää uudelleen ja kierrättää 100% Amerikan käytetyistä jäterenkaista. FTR: n haastattelussa mainittuja renkaita kutsuttiin yhdeksi Amerikan suurimmista kestävistä resursseista. FTR käyttää renkaita luodakseen kumitettuja pellettejä, jotka voidaan sulattaa ja muovata moniin käyttötarkoituksiin tenniskengistä kylpyhuonemattoihin ja joissa kaikilla ei ole kaatopaikkajätettä. Näitä pellettejä voidaan käyttää myös seuraavan sukupolven renkaiden luomiseen, mikä edistää käytön vähentämistä ja jätteiden uudelleenkäyttöä. Renkaat eivät ole ainoita, joita kierrätetään Amerikan suurimmalla niemimaalla, Floridan uusin ohjelma on järkyttänyt monia ihmisiä.

Vaikka se saattaa kuulostaa prosessilta, joka ei ole sopiva, kiinteän jätteen kierrätys on itse asiassa hyvin saniteettinen ja välttämätön prosessi kansalaissuunnittelussa ja ympäristönsuojelussa. Tällä hetkellä Florida kierrättää noin 24% kiinteästä jätteestään, ja suurin osa niiden kierrätysohjelmista on yhden virran ohjelmia. Yhden virran kierrätys on innovatiivista siinä mielessä, että sen avulla käyttäjät voivat sekoittaa muovia, lasia ja pahvia samaan astiaan ilman, että sitä tarvitsee erottaa. Monet yhteisöt käyttävät edelleen tiloja, jotka eivät pysty käsittelemään yhden kierroksen kierrätysprosesseja, ja vaativat edelleen, että asukkaat erottavat roskakorinsa kolmeen luokkaan itse.

Todellakin, Florida on jo pitkään ollut yksi tulevaisuuden ajattelevimmista osavaltioista ekologisten ja ympäristöohjelmien suhteen, jotka ne perustavat suojellakseen maailmaa, jossa elämme. Olemme jo nähneet, kuinka paljon voi tapahtua, kun yksi osavaltio astuu eteenpäin ja joukot ja esimerkki heille muille. Ehkä kaikki on kyse rannikkoalueesta, mutta tavalla tai toisella ne ovat jatkuvasti ympyrän edessä ympäristöpolitiikassa ja toivottavasti jatkavat positiivisen esimerkin antamista muille 49 Yhdysvaltain osavaltiolle.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta