Pennsylvanian ympäristö- ja kierrätyspäivitys

P

Pennsylvania on risteysalue, Mason-Dixon-linjan pohjoispuoli. Philadelphia, idässä, on osa rönsyilevää Koillis-Atlantin rannikon megalopolia, joka kulkee DC: stä Bostoniin. Lännessä Pittsburgh on osa ns. Rust Belt, Industrial Midwest. Välillä on laaja maatalousvyöhyke, jossa asuu amishit ja suuri osa tämän maan maataloudesta. Ympäristöongelmat ovat lisääntyneet Pennsylvaniassa muun Yhdysvaltojen kanssa, ja automaattinen kierrätys ja pelastus ovat merkittävä osa kaikkea tätä. Tässä ovat viimeisimmät ympäristö- ja kierrätysuutiset Quakerin osavaltiolta.

Kierrätys paranee Pittsburghissa

Kuuluisa teräskaupunki, Pittsburgh, on siirtynyt raskaasta teollisuudesta huipputekniikkaan. Jotkut maailman innovatiivisimmista tekniikoista tulevat Länsi-PA: n suurkaupungista ja sen yliopistoista. Silti kaikesta keksinnöstä ja luovuudesta Pittsburgh on ollut jonkin verran jäljessä kierrätyksen suhteen. Pennsylvanian resurssineuvosto pyrkii muuttamaan sitä.

Kiina on pitkäaikainen ympäristöjärjestö Ohiossa, joka on yksi valtion suurimmista kierrätys- ja muiden ekologisten ohjelmien kannattajista. He ovat äskettäin ottaneet käyttöön ohjelman kierrätyksen yksinkertaistamiseksi ja edistämiseksi kaupungissa nimeltä “Zero Waste Pittsburgh”. Innovatiivisimpia ominaisuuksia: kierrätystarkastukset yrityksille ja asunnon omistajille sekä yleisten vaarallisten materiaalien, kuten katodisädeputkimonitorien ja televisioiden, muun elektroniikan ja pienikokoisten loistelamppujen, kierrätys.

Osavaltio, aktivistit yhdistävät joukkonsa muuttamaan golfia vihreäksi

Golfkentät ovat olleet ympäristöaktivistien vuosien ajan anatema. Leviävät linkit kuluttavat kohtuuttoman paljon vettä, joka on yhä niukempi resurssi. Ja ainoa tapa pitää vihreät vihreinä on kilot myrkyllisiä kemikaaleja. Pennsylvanian ympäristönsuojeluministeriö kehotti äskettäin yhtä osavaltion merkittävimmistä ympäristöryhmistä – Pennsylvanian ympäristöneuvostoa – tuottamaan vihreän golfkentän kehittämistä ja ylläpitoa koskevan oppaan, joka julkaistiin tässä kuussa yleisölle.

Ympäristökonsultin avustuksella opas lupaa olla hyödyllinen paikallishallinnolle ja vihreämielisille kurssikehittäjille ympäri maata. Yksi arvokkaimmista ideoista on kotoperäisen kasvillisuuden käyttö veden käytön vähentämiseksi, strategia, jota kodinomistajat käyttävät kaikkialla. He hahmottavat myös tapoja säilyttää tulva-alueet, purot, purot ja muut vesistöalueet, joita kurssit usein vahingoittavat.

Kolmen mailin saaren ydinreaktori läpäisee ympäristökatsauksen

Kolmen mailin saari on ollut synonyymi ydinkatastrofille siitä lähtien, kun osittainen sulaminen vuonna 1979 loi maan lähimmän ydinvoiman läheisen kutsun. Uusia ydinvoimaloita ei ole avattu sen jälkeen, vaikka useat ovat aloittaneet rakentamisen viime vuosina. Uuden johdon myötä ympäristöaktivisti bugaboo toimii edelleen.

Osana 20-vuotisen luvan uusimisprosessia laitos esitettiin liittovaltion ydinalan sääntelykomission ympäristötarkastukseksi tänä vuonna, ja hänelle annettiin puhdas terveyslasku tässä kuussa. Lupaprosessi etenee, ja sen odotetaan valmistuvan siihen mennessä, kun heidän nykyinen lupa päättyy vuonna 2014, mutta Pennsylvanian asukkaat ovat iloisia siitä, että asiat ovat turvallisempia Three Mile Islandilla.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta