Ympäristöuran täydellinen opas – kirjan tarkistus

Y

Olen juuri lukenut “The Complete Guide to Environmental Careers in the 21st Century”. Kirjoittajana ja vihreän työkentän konsulttina yritän lukea kaiken, mitä saan käsilläni ja joka liittyy vihreisiin kysymyksiin. Pidän tätä kirjaa parhaimmillaan keskiarvona, se on hyvä kirja, mutta se ei erotu monien tätä aihetta käsittelevien kirjojen joukossa.

Kirjassa tuodaan esiin 10 pääaluetta, jotka ovat ympäristöalalla. Kirjoittajat tarjoavat erittäin hyödyllistä tietoa, kuten palkka-alueet, miltä “päivä elämässä” näyttää ja millaisia ​​koulutuspolkuja sinun tulisi käyttää valmistautuaksesi näihin uriin. Kirja tarjoaa myös todella hyviä neuvoja ansioluettelosi ja muiden asioiden haastattelemisesta ja kirjoittamisesta, jotka auttavat sinua työnhakuvaiheessa.

Kirja on hiukan päivätty, kuten se on kirjoitettu yli 5 vuotta sitten. Oli kuitenkin mielenkiintoista lukea ennusteita ja trendejä ja nähdä missä he olivat oikeassa ja nähdä missä he olivat väärässä. Ne aliarvioivat ankarasti vihreän kauluksen teollisuuden kasvun eivätkä tuskin koskeneet vaihtoehtoisen energian ja kestävän energian aiheita.

Lopuksi totean, että tämä kirja oli mielestäni keskitasoinen ja arvioisin sen arvosanaksi 10/10. En suosittele sitä ollenkaan, ja syy on, koska siinä ei puhuta siitä, mikä on merkityksellistä juuri nyt. Ehdotan, että etsit kirjaa, joka keskittyy erityisesti vihreän kauluksen teollisuuteen tai kasvavaan vihreiden työpaikkojen liikkeeseen

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta