Osta ympäristömerkittyjä tuotteita ja harjoittele ympäristöystävällisyyttä

O

Mitä ostoskorisi sisältää?

Onko se, mitä haluat ostaa, sisäänostoa: vai mitä haluat kokeilla koon mukaan?

Entä planeettatietoisen ostamisen sisällyttäminen noihin ponnisteluihin?

Palautus hyödyttää meitä kaikkia ja työllistää myös ihmisiä!

Mitä ostoskorissasi on? Kierrätetty pakkaus tai tuotteet?

Jos me kaikki alamme kartoittaa, mitä ja miten ostamme hyödykkeemme viikoittain; voimme säästää planeettamme ilmapiirin jälkipolville, kun perimme aluksi puhtaan planeetan; meidän vastuullamme on minimoida tai hitaasti poistaa hiilijalanjälkemme.

Velvollisuutemme on palauttaa tai useimmissa tapauksissa estää luonnon vahingoittuminen luonnon ekologiselle tasapainolle. Tuetaan tuoreiden, paikallisten hedelmien ja vihannesten kulutusta, joita suojellaan ja kuljetetaan hampusta tai puuvillasta valmistetuista kankaisista ostoskasseista, jotka voidaan pestä ja pelastaa uudelleenkäyttöä varten, tai paikallisten käsityöläisten tekemässä kestävässä korissa, jossa on kahva. Muista kierrättää, aseta kierrätettävä lasi, muovit, sanomalehdet, roskaposti tai vanhat puhelinluettelot roskakoriin. Tämä saa sinut tietoisemmaksi tuhlaavista pakkauksista ja osaa ostaa vihreämpiä tuotteita ympäristöystävällisillä pakkauksilla.

Tiesitkö, että muuttamalla rutiininomaisia ​​ostotottumuksiasi vähintään viikoittain ja että tuntemalla tuhlaavien tuotepakkausten vaikutukset autat planeettaa? Yksinkertaisesti sisällyttämällä tai lisäämällä lisää vihreitä ideoita ja ympäristöystävällisempiä hankintoja vihreillä merkeillä varustetuista tuotteista kutsut käytännöllistä ympäristökysymystä planeetallesi …

Mitä ostoskorisi sisältää? Oletko koskaan ajatellut, miten ja mitä ostat? Sisältääkö se vähemmän jätettä vai enemmän? Huomaa, mitä ostat useimmiten, ja mikä tärkeintä, miten hävität astian tai pakkauksen? Onko olemassa parempi tapa tehdä ostoksistasi ympäristöystävällisempi?

Onko ostoksillesi eniten vaikutusta asioilla, jotka haluat ostaa, sisäänostolla: vai asioilla, jotka haluat kokeilla koon mukaan?

Kokeile eri ostotapaa. Huomaa ajatusprosessisi. Entä sisällyttää planeettatietoinen ostaminen näihin pyrkimyksiin? Paluu hyödyttää meitä kaikkia ja työllistää myös ihmisiä!

Kun ostat vihreitä tuotteita, jotka ovat nyt helpommin saatavilla kuin koskaan ennen, ei ole enää mitään tekosyitä tai syytä pitää jälkipolttona tai takana olevana ponnisteluna …

Ole sydän: näytä lämmin tunne planeettaa kohtaan: muista, että se sisältää kaikki perheesi, ystäväsi ja luonnonvarasi …

Maapallo kestää jo nyt syklisiä muutoksia, jääpeite sulaa, maanosat ja hallitukset levottomuudessa ja epäjärjestyksessä: epäsäännölliset säämallit: maa kallistuu aktiivisesti pois tavanomaiselta akseliltaan jne., Jne.

Tee oma osasi lievittääksesi muita oivalluksia …

** Kierrätys, uudelleenkäyttö, uudelleenkäyttö ja ennen kaikkea tietoisuus omasta vastuusta omasta hiilijalanjäljestäsi osoittaa rakkautta ja kunnioitusta planeettaa kohtaan. Yritä korjata laitteet ja elektroniikka ennen niiden lähettämistä kierrätykseen tai uudelleenkäyttöön tai ennen kuin ne päätyvät kaatopaikalle. Tee parhaansa uudelleenkoulutettavien asioiden uudelleentyöstämiseksi!

** Muista ostaa kierrätettävää muovia ja tuotteita, kun teet tavanomaisia ​​ostoksia, ja säästä samalla puita ja kierrätettäviä hyödykkeitä!

Tuotteet, jotka jätämme taakse, hämmentyvät kaatopaikoille kuin hullut! Tiettyjen muovien hajoaminen ja kompostoituminen kestää 600 vuotta: ajattelin vain, että tiedät tämän hyvin pidetyn tosiasian …

Ole tietoinen ja osallistu aktiivisesti puhtaan veden saannin säilyttämiseen ja innovointiin. Puhdas vesi perustuu siihen, että puhtaat kuluttajat tekevät oikeita asioita oikeista syistä vastuullisesti ja tietoisesti toimintamme maailmanlaajuisista vaikutuksista.

Puhdasta vettä tarvitaan ruokkimaan meitä kasvattamalla jyviä. Puhdas vesi ruokkii kaikkia planeettamme asukkaita: Egyptissä on vakava pula puhtaasta vedestä ja puhtaan veden tekniikka on yksi heidän tärkeimmistä tuontituotteistaan.

Säästä happea lähettävien metsien ja puiden elämää. Teemme osamme kyvystämme tarjota sähköisiä artikkeleita. EzineArticles ovat ilmaisia ​​luettavia asioita, jotka tuovat sinulle tosiasiat; hakkaamatta puita turhaan …

KIITOS osallistumisestasi ja tämän artikkelin lukemisesta!

** Nautin oppimisesta sinulta ja muilta, jotka tarjoavat minulle jatkuvasti tietoa!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta