Hiustenlähtöön liittyvät ympäristötekijät

H

Hiustenlähtöjen ympäristötekijät

Hiustenlähtö – yleinen ongelma, joka vaikuttaa haitallisesti monien ihmisten itsetuntoon kaikkialla maailmassa. Vaikka monet ihmiset syyttävät sairautta kokonaan genetiikasta, on tärkeää tietää, että on monia muita tekijöitä, jotka vaikuttavat sekä naisten että miesten kaljuuntumiseen.

On olemassa lukuisia henkilöitä, jotka tietävät tavan, jolla kattava tilamme voi olla avainasemassa miesten kaljuuden aiheuttamisessa. Alla määritellyt kohdennukset kertovat erilaisista ekologisista tekijöistä, jotka voivat aiheuttaa miesten kaljuuntumista kahdessa ihmisessä:

1. Saastuminen

Heikentynyt ilma sisältää toksiineja ja syöpää aiheuttavia aineita, jotka voivat sekaantua hiusten kehityksestä vastaavan proteiinin kanssa ja aiheuttaa hiusten menetystä. Tutkijoiden mukaan muutama myrkky voi päästä verenkiertoon, kehoon ja ihoon ja heikentää hiusrakkuloita. Tämän vuoksi paikoissa, joissa on likaantunut verkkotunnus, on enemmän paljaita yksilöitä.

2. Kova vesi

Kova vesi on yksi suurimmista ekologisista komponenteista, joka aiheuttaa miesten kaljuuntumista. Myöhäinen tarkastelu on osoittanut, että maissa, joissa on vettä enemmän PPM: llä (miljoonasosat), on enemmän paljastuneita yksilöitä. Suuremmat määrät magnesiumia, kalsiumia ja piidioksidia voivat aiheuttaa kuivumista ja vahingoittaa hiuksia.

3. Lääkkeitä

Tuskin minkään yhdisteaineen, esimerkiksi uima-altaista löydetyn kloorin, tiedetään aiheuttavan pahaa ja vahingoittavaa hiuksia. Vaikka kloorin ja harvinaisuuden välittömässä yhteydessä ei ole mitään konkreettista, se liittyy säännöllisesti haitalliseen vaikutukseen hiusten yleiseen hyvinvointiin.

4. Lämpö ja aurinko

Vedetty esitys auringolle voi aiheuttaa ikuisen miesten kaljuuden. Päänahkaan vaikuttava auringonpolttama voi saada aikaan Telogen Effluviumin, joka on miespuolinen esimerkki hiusten harventumisesta, jossa enemmän kuin odotettua follikkelia tulee kehitysjakson lepojaksoon. Tämä voi pahentaa miesten kaljuuntumista.

HIUSTEN SIIRTÄMISEN EDUT

1. Hiustensiirrossa ei ole komplikaatioita: – Hiustensiirrot ovat hyvin suojattuja. Joka tapauksessa on jonkin verran laajentunut todeta, että heillä ei ole haittaa. Potilailla voi olla punoitusta, turvotusta ja kuoriutumista leikkauksen jälkeen. Kun kaikki on sanottu, FUE-menetelmien toipuminen on huomattavasti vähemmän vaativaa kuin FUT-strategiat. Joka tapauksessa hiustensiirtoleikkauksissa on harvinaisia ​​vaikeuksia, joihin sisältyy luotettava hermokipu (enemmän FUT- kuin FUE-järjestelmissä) ja tasainen päänahan punoitus. Ellei lääkäri tarkasta tarkkaan metodologiaa, potilas voi jopa sairastua. Hiustensiirtoryhmällä on taipumus olla kaukana siitä, että hiustensiirtojärjestelmiä kutsutaan “leikkaukseksi”, jotta strategia olisi potilaan naapuruus – silti älä kuvittele sitä muulla tavalla, että hiussiirto on leikkaus.

2. Palautat nuoruutesi hiustiheyden: – Hiustensiirto on kirurginen järjestelmä, johon sisältyi siirtyminen jonnekin 10–10 000 karvan alueelle ohenevan yläosan vyöhykkeelle. Jos on todennäköistä, että miesten kaljuuntuminen on vähäistä, voi olla mahdollista valmistaa erittäin kunnollista paksuutta alueella – silti paksuus on suurimmaksi osaksi lyhyt kuin aikaisemmin. Esimerkiksi potilaalla, joka on poikkeuksellisen paljaana, tehdään säännöllisesti paksuus 35-40 follikulaarista yksikköä jokaista neliösenttimetriä kohti. Tämän vyöhykkeen paksuus oli todennäköisesti vähintään 90 follikulaarista yksikköä jokaista neliösenttimetriä kohti kerralla vuotta aikaisemmin. Tällä tavalla hiustensiirron tekemisen standardi on suurimmaksi osaksi vähemmän paksua kuin ensimmäinen paksuus. Lahjakas asiantuntija voi säännöllisesti auttaa tekemään 35–40 follikulaarista yksikköä muistuttamaan ensimmäistä paksuutta. Olipa niin, valokuvat ja tallenteet potilaista, joilla on uskomattoman paksut ja paksut hiukset heidän tekniikkaansa noudattaen, eivät yleensä ole tarkkoja.

3. Hiustensiirto on suuri menestys: – Se on erittäin suosittu toimenpide, mutta sen pitäisi tehdä kokenut hiustensiirtokirurgi. Kuten kokenut kirurgi antaa sinulle positiivisia ja parempia tuloksia.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta