Nyrkkeilypolitiikka, joka on edelleen väistämätön osa urheilua

N

Jopa vuonna 2015 edestakaisin asentaminen on edelleen turhauttavaa yleistä teollisuudessa.

Nyrkkeily on yksi vanhimmista urheilulajeista, ja sellaisena sillä on paljon historiaa, matkatavaroita ja joissakin mielessä vanhojen koulujen tapoja.

Urheiluun liittyy monia epäoikeudenmukaisia ​​ja ei-toivottuja stereotypioita, kuten korruptio ja korjaaminen, jotka ovat mielestäni täysin epätarkkoja, kouluttamattomia ja ennakkoluuloja, jotka osoittavat urheilua nykypäivänä 2015.

En voi kommentoida, miten asiat menivät aiemmin, mutta mitä voin kommentoida, on tämän päivän aika ja koska olen aloittanut nyrkkeilyjournalismin viime vuosina.

Lajia harjoittavat nyt lähinnä globaalit TV-verkot, urheiluhallintayritykset ja urheilua edistävät yritykset. Vuonna 2015 et vain olisi päässyt joukkomurhasta mihinkään urheilulajiin – sinut saataisiin selville.

En sano, että urheilussa ei koskaan tapahtu mitään haitallista, se olisi naiivia. Mutta mielestäni sama voidaan sanoa kaikesta ammattilaisurheilusta tai ammattimaisesta yrityksestä.

Kun raha tulee yhtälöön, aina tulee olemaan häikäilemättömiä henkilöitä, jotka haluavat tehdä nopean rahan tai tehdä oikoteitä.

Yksi asia, jota minulla ei vielä ole pelissä tänään, on nyrkkeilypolitiikka. Tässä artikkelissa en nimeä yhtään nimeä oikeudenmukaisuuden, tasapainon ja objektiivisuuden vuoksi.

Aikana, jolloin urheilulaji todella kukoistaa ja jatkuu, se on hyvällä matkalla takaisin valtavirran mediaan useista syistä, mukaan lukien suuret TV-lähetystoiminnan harjoittajat, jotka investoivat jälleen urheiluun, ja Floyd Mayweatherin ja Manny Pacquiaon supertaistelu on tehty. edelleen paljon suuria taisteluja ei saada aikaan – mikä on erittäin turhauttavaa.

Pelin tunnettu tarkkailija määritteli äskettäin nykyaikaisen nyrkkeilymaiseman, ajattelin, “On ärsyttävää, että haluamamme suuret taistelut ovat todennäköisesti kaikkein todennäköisimpiä. Tervetuloa nykyaikaiseen maailmaan tehdä mitä haluat nyrkkeily”. Kuinka oikeassa hän oli.

Nykypäivänä promoottorit ovat edelleen riidelleet, mikä ei ole muuttunut. Mitä he riitelevät, on kuitenkin. Aikana nyrkkeilijät olivat melkein orjien edistäjien vähemmän kuin reiluja sopimuksia. Kaikki on muuttunut nyt.

Promoottorit työskentelevät hävittäjien hyväksi tänään ja ovat motivoituneempia rahasta kuin koskaan, koska heidän mielestään liiketoiminnassa on vähemmän rahaa verrattuna siihen, mitä he aikaisemmin pystyivät hyödyntämään nyrkkeilijöistä vuosia sitten.

Tämän päivän nyrkkeilypolitiikkaa hallitsevat termit ja argumentit, kuten “A puoli vs. B puoli”, “tuomme enemmän rahaa pöydälle sitten sinä”, “Taistelijasi ei tee numeroita, jotka maksetaan katselukerrasta, kuin meidänkin”, jne.

Ammattimainen nyrkkeily on aina ollut rahaa, mutta mielestäni nyt enemmän kuin koskaan. Näet uuden ikäedustajien ja managerien olevan tulossa läpi tällä hetkellä, sosiaalisen median ja melkein julkisten neuvottelujen aikana.

Tämä on yhdistetty siihen, että monet vanhan koulun avaintoimijat ovat vähemmän halukkaita hyväksymään nykyajan tekniikoita, kuten sosiaalinen media ja Internet.

Valitettavasti heillä ei ole ollut muuta vaihtoehtoa tässä vaiheessa, mutta usein heidän egonsa eivät salli heidän olla tekemisissä pelin promoottoreiden ja voimapelaajien kanssa, jotka tulevat tästä uudemmasta, tuoreemmasta, läpinäkyvämmästä teknologia-aseman sukupolvesta – missä asiakas ( taistelufani) odottaa parempaa tuotetta kuin koskaan ennen (parhaat nyrkkeilijät taistelevat parhaita nyrkkeilijöitä vastaan).

Nyrkkeilyurheilussa tapahtuu tällä hetkellä paljon muutoksia globaalisti. Valitettavasti politiikkaa on aina läsnä, se on vain inhimillistä luonnetta missä tahansa liiketoiminnassa.

Mutta samalla kun tekniikka ja Internet vaikuttavat edelleen urheiluun ja todellakin kaikkeen urheiluun, uskon, että näiden politiikkojen läpinäkyvyyttä tuodaan yhä enemmän esiin tulevina vuosina.

Nyrkkeilyllä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin muuttua monien muiden taistelulajituotteiden takia, jotka ottavat käyttöön uusia tekniikoita ja mikä tärkeintä – parhaiden taistelujen aloittaminen.

Se tulee kuitenkin. Nyrkkeily on ollut olemassa pitkään ja mielestäni palaa kunniapäiviinsä ennen tämän vuosikymmenen loppumista.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta