Venttiilipussin aerosolien ympäristöedut

V

Venttiilipussi koostuu rullatusta monikerroksisesta joustavasta pussista, joka on kiinnitetty aerosoliventtiiliin. Tuotetta valmistettaessa purkkiin syötetään paineilmaa tai typpeä, ja aerosoliventtiili, johon pussi on kiinnitetty, puristetaan astiaan. Formulaatio pakotetaan aerosoliventtiilin varren läpi pussin täyttämiseksi. Kun ruiskutuspainiketta painetaan, paineilma / typpi puristaa tuotteen pussista, mikä tuottaa annostelun suihkeena, voiteena tai geelinä.

Sellaisena se on ihanteellinen sulkupakkaus nesteille, geeleille, voiteille ja voiteille, mikä pitää tuotteen korkean eheyden ja suojaa hapelta.

Ympäristöongelmien vuoksi Pohjois-Amerikassa on siirrytty pois aerosoleista ja kohti muita pakkausjärjestelmiä, kuten yksi Bag on Valve -vaihtoehdoista. Se on yksi vaihtoehto, jonka avulla valmistaja voi noudattaa nykyisiä ja tulevia määräyksiä säilyttäen samalla tuotteiden koostumuksen eheyden.

Edut:

Ainutlaatuinen järjestelmä on kehitetty paitsi tuottamaan ylivoimainen ruiskutusannostelujärjestelmä myös vähentämään ekologista jalanjälkemme kestävän pakkausprosessin avulla. Verrattuna perinteiseen aerosolisuihkutekniikkaan (ja muihin vaihtoehtoisiin pakkauksiin) aerosoleilla on useita etuja sekä valmistajille, kuluttajille että ympäristölle.

Turvallisuus- ja ympäristöedut:

Ei tarvita syttyviä ponneaineita

Hygieeninen ja steriili

Käytetään ympäristöystävällisen ilman tai typen kanssa

Vähemmän säilöntäaineiden tarvetta

Tuotantoympäristö

Bag on Valve -teknologia soveltuu puhdastilojen ja lääketuotteiden tuotantoon. Yritykset sisällyttävät puhdastilan valmistusprosessin pakkauksiinsa, jotta ne voivat tuottaa turvallisia ja steriilejä tuotteita asiakkaille.

Bag on Valve-aerosolien edut perinteisiin ponneainesekoitusjärjestelmiin verrattuna jakautuvat kahteen erilliseen alueeseen: ympäristö- ja sääntelyedut sekä käyttö- ja kustannushyödyt.

Sovelluksen näkökulmasta näihin kuuluvat parranajogeelit, aurinkosuoja, hammastahna, lääkkeet, korva-, nenä- ja oftalmiset ratkaisut, lemmikkieläinten karvattomat tuotteet. Trendi on nykyään käyttää teknisissä tuotteissa, tuotteissa, jotka ovat mahdollisesti tehokkaampia ja vähemmän turvallisuuteen liittyviä huolia. Paljon alhaisemman VOC-pitoisuuden lisäksi on olemassa erittäin mielenkiintoisia ruokasovelluksia, kuten sitruunamehu, elintarvikearomit, munanvalkuainen ja oliiviöljyt.

Laukku venttiilillä on tekninen tuote, joka pystyy toimittamaan laadukkaita aerosoliratkaisuja monenlaisiin sovelluksiin. Lisäksi se on myös otsonille ystävällinen ja suurelta osin kierrätettävä. Ympäristöystävällisyys yhdistettynä hyviin muotoiluideoihin ja markkinointitaitoihin voi nopeuttaa liiketoimintaasi.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta