Pysy säällä 4G-tekniikan avulla

P

Tänä vuonna maata leviävän villin sään myötä ihmiset yrittävät paremmin pysyä ajan tasalla säätiedotteista ja pysyä paikallisten uutisten ja ilmoitusten mukana. Tämä talvi on ollut yksi kylminä ja lumisimmista, ja se on lyönyt Keskilänsiä ja Koillista ennätyksellisellä lumetasolla ja ennätyksellisen matalalla kylmällä. Tornado-kuja on ollut tuulisempi ja pyörteisempi kuin koskaan, jolloin monet yhteisöt ovat tuhoutuneet kotinsa räjäyttämisen jälkeen. Jopa kesä oli ahtaita ja kuivia monissa paikoissa, mikä pakotti vanhukset sisätiloissa kodinsa ilmastoituun pyhäkköön. Monet pitävät villiä ja epätasaisia ​​säämalleja 90-luvun El Nino -jäännöksissä ja muut pitävät sitä maapallon lämpenemisenä, ja toiset taas sanovat, että se on vain sää pyöräilemässä äärimmäisyyksien läpi. Oli asia sitten, useimpien ihmisten rivi on se, että he haluavat olla tulevaisuudessa varautuneempia säähän tullessa.

Yksi tapa, jolla ihmiset käyttävät tekniikkaa pysyäkseen oudossa säässä, on saada yhteys kasvavaan 4g-verkkoon. Tämä palvelu on nopea langaton internetyhteys, joka saa ihmiset verkkoon mobiililaitteistaan ​​riippumatta siitä, missä he ovat. Se on nopein käytettävissä oleva yhteys, jopa verrattuna lankaverkkoihin. Tämä tarkoittaa, että ihmiset voivat voittaa jopa nopeimmin liikkuvat myrskyjärjestelmät liitännöineen riippumatta myrskyn tulosta. Tapa, jolla ihmiset käyttävät 4g: tä pysyäkseen säässä, on muodostaa yhteys tien päällä ollessaan ja tarkistaa paikallinen sää.

On luotu monia erilaisia ​​mobiilisovelluksia, jotka voivat myös varoittaa sinua vaikeista tai äärimmäisistä sääolosuhteista niiden tapahtuessa, joten sinun ei tarvitse kirjautua sisään ja tarkistaa koko ajan. 4g-yhteyden avulla olet jatkuvasti yhteydessä verkkoon riippumatta siitä, missä olet, kunhan matkapuhelimesi on päällä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää mitä tahansa älypuhelimissa ja kannettavissa tietokoneissa käytettävissä olevia sovelluksia tai rekisteröityä sähköposti-ilmoituksiin paikalliselta sääasemalta. Näin saat ilmoituksen automaattisesti uuden sääjärjestelmän ollessa matkalla piippauksen ja soittoäänen puhelimeesi, jotta voit tarkistaa sen tapahtuessa.

Tällä tavoin ihmiset ovat jatkuvasti valppaana, jos heidän on tiedettävä tulevasta säämuutoksesta. Sen avulla ihmiset voivat valmistautua ja suunnitella elämäänsä paremmin. He tietävät, tarvitsevatko he sateen saappaat ja tuovatko sateenvarjon aamulla vai onko heidän lähdettävä vähän aikaisemmin, jotta heillä olisi enemmän aikaa turvalliseen ajamiseen jäisellä työmatkalla. He tietävät, pitäisikö heidän kerrostaa vaatteensa aamulla vai valmistautua ottamaan lapset aikaisin, jos heidän koulun jälkeiset aktiviteettinsa perutaan. 4g: n käyttäminen säätietojen saamiseen antaa sinulle niin paljon huomiota säästä kuin olisit jatkuvassa ja suorassa yhteydessä paikallisen säämiehesi kanssa.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta