Toimistopolitiikka: Tabu, jota ei voi ohittaa

T

Joten pidätit hengitystäsi, rukoilit korkeampaa voimaa ja kamppailit sopivaksi lukion aikana. Suosittu ja ylimielinen saivat kaiken, kun taas hienot sulautuivat taustalle. Riippumatta siitä, mitä tapahtui, olet suorittanut lukion. Pakenit seitsemän tappavan synnin läheisestä ympärysmitasta ja menit yliopistoon, työskentelit kovemmin kuin useimmat. Valitettavasti! Niiden uuvuttavien tuntien kovan työn ja unettomien öiden jälkeen sinä puskuroit unelmiesi työn. Ja mitä tapahtuu, kun olet vihdoin siellä? Se on lukiota uudestaan. Kuva täydellinen sykofantti, väistämätön toimiston pää cheerleader, huppu ja tietysti Quarterbacks.

Pitkä tarina, toimistopolitiikassa työtovereiden keskuudessa esiintyy jännitteitä, kuten selkään pureminen, egoismi, eturistiriidat, ero toistensa mielipiteissä ja puhdas nepotismi toisinaan. Toimistopolitiikka on erittäin vakuuttavaa. Ei ole väliä kuinka monta kertaa sanot itsellesi, että et sotkeudu tähän verkkoon. Kun tapaat tämän tabun silmästä silmään, on vain ajan kysymys, ennen kuin sinusta tulee osa sitä. Älä häpeä sitä. Totuus on, että suurin osa tähti-esiintyjistä on oppinut temppun voittamaan tämän väistämättömän siunauksen. Sillä on merkitystä käsityksellesi.

Kuulostaa jännittävältä?

Joten aloitetaan siitä, miten toimistopolitiikka viedään sinne, missä se kuuluu, tai vedä se sisään ja käsittele sitä kuin pomo.

Tule lopulliseksi suunnittelijaksi:

Tässä sinun on tehtävä. Suunnitelma. Tarkkailla. Ja sitten sinun täytyy hyökätä. Asut beton viidakossa, ja tässä se on nokkelimpien selviytyminen. Pidä seuraavat kysymykset mielessäsi samalla, kun teet strategiaa.

· Kuka on vahvin ympärilläsi?

· Kuka on heikko lenkki?

· Keitä vaikuttajat ovat?

· Ketä organisaatiossa arvostetaan ja pelätään eniten?

Ole lähellä ja henkilökohtainen:

Ja tällä tarkoitan hienovaraisen selvittämistä jokaisesta, joka uhkaa sinua ja heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan. Selvitä ketkä eivät pidä organisaatiosta. Selvitä kuka on syvällä ihmissuhteiden konflikteissa. Löydä ryhmät ja klikkit. Selvitä, miksi ne tarttuvat yhteen. Onko se ystävyys? Hyödyt nepotismin kautta vai onko kunnioitus ja manipulointi?

Aloita maasta nolla:

Kun olet selvittänyt kuka kuka organisaatiossasi, ryhdy asioihin. Älä koskaan pelkää ystävystymistä isojen laukausten kanssa. Tee siitä tuottavampi ja vähemmän suuteleva suudella. Älä pidä kiinni vain vaikutusvaltaisista. Ystävät ystäviä avustajan, kopiomiehen tai postimiehen kanssa. Koska tieto kulkee nopeasti kaikkiin suuntiin. Laajenna verkkoasi ja pidä kiinni yhdestä ihmisryhmästä.

Pelaa karkeasti:

Olen melko varma, että olet kuullut lainauksesta “Pidä ystäväsi lähellä ja viholliset lähempänä”. Se tekee ihmeitä toimistopolitiikassa. Ihmiset, jotka jakavat tämän politiikan ankaralla ja julmalla tavalla, ovat usein epävarmoja ja peloissaan sisäisesti. Älkäämme joutuko psykologiaan sen takia, miksi he tekevät niin, mutta tässä on sinun tehtävä. Ole mukava heille. Se kestää jonkin aikaa. Mutta kun olet vihdoin hyvissä kirjoissa, huomaat, että elämä on juuri parantunut.

Lopuksi, sinä olet maailmaa vastaan:

Maailma ei välitä, oletko rikas, suosittu vai älykäs. Maailma ei välitä oletko töykeä tai mukava. Mutta arvaa kenen pitäisi välittää. Sinä! Jos pystyt purkamaan ihmisten unelmat ja onnellisuuden ja nukkumaan silti yöllä, mene eteenpäin. Jokaiselle omat. Mutta muista, että älykkäästi tekemällä siitä on hyötyä aina yli miljoonalla tavalla. Ole paras versio itsestäsi, pysy positiivisena, säilytä nuhteettomuutesi, nouse henkilökohtaisten ristiriitojen yläpuolelle, ole itsevarmempi ja vähemmän aggressiivinen ja lopulta lannista politiikkaa omassa tiimissäsi.

Joten sinä menet, miten käsitellä toimistopolitiikkaa ylpeydellä ja ripaus nokkeluutta. Se on yksinkertaista, kuten a postita se tai jopa a Tulostin. Tiedä kuinka hallita sitä ja käyttää sitä, niin se on sinun. Muuten, luota minuun, se tulee olemaan kaikkialla, etkä halua sitä.

Toimistopolitiikka on elämän totuus missä tahansa organisaatiossa riippumatta siitä, harjoitteletko sitä, vaalia sitä, vältätkö sitä tai hengitätkö sitä. Kaikki on käsityksessäsi. Voit käyttää toimistopolitiikkaa muiden kustannuksella tai voit tehdä sen parantaaksesi itseäsi ja saadaksesi unelmatoimistosi täydellisillä toimistokalusteilla ja paperitavaroilla. päiväkirjat ja suunnittelijat. Valinta on täysin sinun.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta