Viisi ympäristöriskeihin liittyvää vakuutusta

V

Jos olet ympäristöalan ammattilainen, tiedät kaiken erottuvista riskialttiuksista. Niiden takia vakuutusyhtiöt tarjoavat erikoistunutta vakuutusta, joka on räätälöity toimialalle – sekä kiinteistöjen omistajille ja rahanantajille, jotka rahoittavat koteja, liikerakennuksia ja kiinteistöjä. Tämä nopea yhteenveto asiaan liittyvistä kattavuusmuodoista koottiin, jotta lähipiirille annettaisiin helposti luettava sanasto asiasta.

Ympäristöalan ammattilaisen vakuutus:

• Ympäristökonsulttien virheet ja puutteet

Tämä vakuutusturva suojaa ympäristökonsulttia oikeudenkäynneiltä, ​​jotka liittyvät väitettyihin virheellisiin ohjeisiin ja ohjeisiin, jotka johtavat taloudellisiin vahinkoihin. Asianajopalkkioiden kattaminen sisältyy myös tämän tyyppisen ammatillisen vastuun politiikan etuihin.

• Ympäristön urakoitsijoiden joukkolainat

Urakoitsijat, jotka puhdistavat pilaantumisen ja saastumisen, voivat ostaa tarjouksen ja suorituslainan vakuutuksenantajan kautta, joka tarjoaa erityisiä korvauksia teollisuuden vastuiden kattavuuden parantamiseksi.

• Ympäristövahinkovastuu

Ympäristövahinkovakuutuksella on tarkoitus kattaa vakuutus, joka ammattilaiselle on suljettu pois kaupallisen yleisen vastuun muodossa tai vakuutuksessa. Tämän kattavuuden voi ostaa erikoisvakuutusyhtiöltä, ja se sisältää korvauksen ympäristövahinkojen ja siivousmenojen aiheuttamista vahingoista. On tärkeää tarkistaa nykyinen kaupallisen vastuun kattavuus sen varmistamiseksi, ettei päällekkäisyyksiä ole, sekä varmistaa, ettei suojakattavuudessa ole aukkoja, jos kaupallisen vastuun politiikassa on ehdoton pilaantumisen poissulkeminen muodossa.

• Ympäristönsuojeluurakoitsijoiden kattavuus

Ympäristön kunnostusurakoitsijoille luotetaan kiinteistöjen saastumisen puhdistamiseen. Tähän liittyviä vastuuriskejä ovat: riittämätön tai keskeneräinen kunnostaminen, saastuneen maaperän leviäminen kunnostamisen tai louhinnan aikana, pohjavesikerrosten ilmakehän päästöt, maanalaisten putkilinjojen tai laitosten hajoaminen, vuoto tai vuoto urakoitsijan säiliöistä, yhteensopimattomien materiaalien tai jätteiden sekoittuminen tulipalossa, räjähdyksessä, vaarallisten höyryjen ja väärin asennettujen säiliöiden päästöissä

Kiinteistön ostajan ja asuntolainanantajan vakuutukset:

• Ympäristön arviointi

Tämäntyyppinen arviointi on todellakin tarkastuspalvelu, jonka vakuutuksenantajan hyväksymä riippumaton suunnitteluyritys tarjoaa. Ympäristöarvioinnin tulisi liittyä lainanantajien ympäristökustannusten tai omaisuudensiirron vastuuvakuutuksen arviointiin ja hakemukseen. Sekä kiinteistön ostaja että luotonantaja tarvitsevat tämän vakuutuksen suojellakseen heitä Superfundin kaltaisilta vastuilta, jotka voivat aiheutua sellaisen omaisuuden saastumisesta, jota ei löydy ennen sen myyntiä. Tämä kattavuus voi suojata vakuutetun muodon odottamattomat kustannukset, jotka liittyvät oston jälkeen havaittujen kontaminaatioiden puhdistamiseen.

Jos haluat keskustella perusteellisemmin ympäristövakuutuksesta, ota yhteyttä riippumattomaan vakuutusammattilaiseen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta