Syitä kuiviin suun kulmiin kylmällä säällä

S

Talvella huulten kulma alkaa punoittua, satuttaa, sylkeä auki, halkeilla. Mitä sinulle tapahtuu? On kylmä kipeä suun kulma. Sille on ominaista huulien halkeaminen, haavaumat ja arkuus, ja ne voivat molemmat huulesi reunat. Syöminen on muuttumassa vaikeuksiksi ja juomiseksi samoin kuin nauraminen, ottaminen, soittaminen ja kaikki muut toiminnot, joissa huulia on siirrettävä. Sinulla saattaa olla jopa ongelma mennä ulos, koska huulet eivät ehkä näytä hyvältä.

Syy on kulmallinen cheilitis. Talvella on kylmä sää. Kylmällä säällä tämä tarkoittaa matalaa lämpötilaa ja siksi ilma on kylmä. Fysiikassa on hyvin tiedossa, että kylmä ilma on kuivaa ilmaa. Ja tämä johtaa huulten kuivumiseen ja ihon halkeilemiseen huulien reunoilla. Ravitsemuksen puutteet voivat vaikuttaa ongelmaan. Jos henkilö ei ota tarpeeksi mineraaleja, etenkin rautaa, vitamiini voi vaikuttaa ihoon. Siksi terveellisen ruokavalion käyttäminen auttaa.

Aloita ensin runsaasti rautaa sisältävän ruoan ottaminen ja lisää sitten aterioita, joissa on paljon salaattia ja hedelmiä, vähintään viisi kertaa päivässä. Tämä tarjoaa erinomaisen perustan kuiville suun kulmille parantumaan nopeasti. Lisäksi niitä on hoidettava säännöllisesti ja huolellisesti. Parasta on odottaa kesäaikaa. Lämpimänä vuodenaikana on paljon vähemmän kipeitä huulten kulmia, jotka saattavat vahingoittaa sinua, ja mahdollisuudet parantua täysin kulmakeliitti on todennäköisempää.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta