Pitkän matkan sääennuste astrologialla

P

Sääennustajat koko maassa julistivat syksyn ensimmäisen päivän saapumisen 22. syyskuuta 2005. He olivat kuitenkin täysin tietämättömiä siitä, miten tämä vaikuttaisi niihin ennusteisiin, joita he tekevät koko kauden ajan. Tietysti yleisesti meteorologit ymmärtävät, että maapallon kiertoradan takia aurinko näyttää olevan nyt päiväntasaajan yli ja liikkuvan etelään. Tämä tarkoittaa aurinkoenergian menetystä pohjoiselle pallonpuoliskolle, ja aurinkoenergian menetys tarkoittaa säämuutoksia. Mutta niin heille.

Muinaisilla oli erilainen käsitys. Astrologinen kaavio, joka oli asetettu jokaisen kauden alkuun vastaavalla päivänseisauspäivällä tai päiväntasauksella, antoi heille muutakin kuin vain laajakirjoisen katsauksen kyseiseen kauteen. Kaavion sisältämistä planeettojen sijainneista ja näkökohdista he poimivat yksityiskohtaisemman kuvan kyseisen kevään, kesän, syksyn tai talven laadusta. Olisiko se kuiva vai tuulinen kausi? Olisiko leuto vai ankara talvi? Milloin tietyt sääilmiöt tapahtuvat?

Tämän menetelmän kauneus on, että sääilmiöitä voidaan ennakoida kuukausia ja vuosia etukäteen, koska planeettojen sijainti voidaan laskea kauas tulevaisuuteen. Tämä sisäänrakennettu, saastuttamaton, ennakkovaroitustyökalu on yksi Jumalan huomaavaisista mukavuuksista, jotka asianmukaisella käytöllä voivat säästää ihmiskunnan aikaa, rahaa ja ihmishenkiä.

Tänä vuonna tähän menetelmään perustuvat pitkän kantaman ennusteet ovat löytäneet täyttymyksensä Hurrikaanit Alpha, Wilma, Otis, Dennis ja trooppiset myrskyt Irwin ja Arlene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta