Miksi rakastan politiikkaa – vaimoni ei kestä sitä!

M

Politiikka on likainen. Politiikka on saastaista. Joo. Politiikka on armoton eikä heikkohermoisille. Se on peli, joka tyhjentää sydämesi kaiken armon ja sielun. Se täyttää sen sijaan raivolla ja sanoinkuvaamattomilla sairauksilla. Se on juuri asia. Rauhalliset ja ystävälliset kaverit tuskin äänestävät – vihainen ja intohimoinen!

Ihmiset ihmettelevät usein, miksi kukaan järkevällä mielellään haluaa koskaan olla politiikassa? Joskus ihmettelen myös tätä. Todellisuudessa, niin likaisena kuin se näyttääkin, historiassa on saavutettu paljon hyvää. Ajattele orjuuden loppua Euroopassa ja Amerikassa. Työntekijöiden oikeudet ja korvaukset suurissa maailmantaloudissa. Kansalaisvapaudet tai kansalaisoikeudet ja niiden franchising-alue kehittyneissä demokratioissa ympäri maailmaa. Ehkä siksi luontaisesta limasta huolimatta minusta on edelleen kiehtovaa katsella loputtomia poliittisia esityksiä – vaimoni ei kestä sitä!

Poliitikoista voidaan puhua huonosti päivittäin tiedotusvälineissä, mutta heillä on joustavuus, jota on hauska katsella. Heidän äänestysnumeronsa ryhmänä on tuhoisa huono – voi olla sydämen musertava missä tahansa muussa urassa, jos kyselyjä käytettäisiin samalla tavalla suorituskykymittarina, mutta se ei ole riittävä syy heikentää heidän yksilöllistä egoaan tai itseluottamustaan.

He nauttivat kuuntelemasta omaa ääntään. Heidän oma päättely. Omat faktat. Omat väkijoukot ja ylistys. Kaikki muut maassa voivat nähdä heidät eri tavalla – mutta onko sillä väliä? Jos tavallinen Joe tai Sally kadulla uskoo niin valtavasti siihen, mitä he voivat tehdä; voit vain kuvitella sen vaikutuksen heidän uraansa tai yhteisöönsä!

Riippumatta siitä, kuinka tahmea poliitikko voi löytää itsensä, heillä on aina jokin selitys, joka järkeistää sen. Voit olla eri mieltä siitä, mutta nettotulos on usein se, että heidät valitaan uudelleen valituksestasi huolimatta. Sen täytyy jotenkin toimia heidän hyväkseen. Joten miksi olen riippuvainen tästä egopelistä? Koska on olemassa oppitunteja, jotka me kaikki voimme oppia pelistä, joka on politiikkaa:

  1. Älä ole häiriintynyt tavoitteestasi. Riippumatta tilanteesta, puhu myöntävästi itsellesi tai kenellekään, joka haluaa kuulla. Sitten toista se uudelleen. Toista sitten se!
  2. Usko visioosi. Usko, että voit saavuttaa sen. Usko, ettei mikään voi estää sinua saavuttamasta sitä. Mikään ei innosta poliitikkoa kuin pelottava vastustaja. Meidänkin pitäisi nähdä oppositio katalysaattorina, joka tarkentaa uskomustamme, joka ei ole päämäärä tavoitteemme.
  3. Ralli muita visioosi tai tavoitteeseesi. Edessä olevat käyttövoimamme ovat suoraan riippuvaisia ​​muiden tarjoamasta polttoaineesta. Poliitikot tietävät sen ja että heillä ei koskaan pitäisi olla puhelintasi tai sähköpostiosoitettasi; he eivät jätä sinua yksin sen jälkeen!

Nämä kolme tekijää ovat syitä siihen, miksi olet valinnut vuosi toisensa jälkeen kongressin tai senaatin johtajat niin vihailemaan elimeen. Saatat pidä heistä ryhmänä, mutta lopulta pidät valitsemastasi. Koska he hyötyvät käyttäessään näitä ominaisuuksia sinulta – heidän työnantajaltaan; Mielestäni sinun pitäisi hyötyä myös omasta työnantajastasi, jos toimit heidän mukaansa.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta