VIHAN politiikan luontaiset riskit

V

Amerikka, aivan kuten aivan liian paljon muu maailma, näyttää kokevan liikaa politiikkaa VIHAA, ja aivan liian vähän, empaattista, yhdistävää käyttäytymistä poliittisilta johtajiltamme ja suurelta osin heidän seuraajistaan! Todellisuus on, Rakkaus aina vihaa, pitkällä aikavälillä, koska se yhdistää ja kokoaa ihmiset yhteisen edun hyväksi kohti olennaista, laadukasta, mielekästä, mielen kohtaamista! Harvat, muista, viimeisissä muistoissa, vihan, ennakkoluulojen, kiihkoilun ja polarisaation aste, olemme tällä hetkellä todistamassa! Yhdysvallat näyttää olevan yhtä jakautunut kuin se on ollut ainakin sisällissodan jälkeen. Henkilökohtaisen vastuun ottamisen sijaan julkishallinnon virkamiehet näyttävät kuljettavan vähiten vastarintaa tietä palvellakseen henkilökohtaista / poliittista agendaansa ja / tai omien etujensa sijasta suuremman edun sijasta! Tässä mielessä tämä artikkeli yrittää lyhyesti tarkastella, tutkia, tarkastella ja keskustella muistijärjestelmää käyttäen, mitä tämä tarkoittaa ja edustaa ja miksi sillä on merkitystä.

1. Ihmiskunta / inhimillinen; nöyryys; parantuminen; pää / sydän: Elämäni aikana en ole koskaan nähnyt yhtään edellistä poliittista virkamiestä osoittavan yhtä vähän, perusihmisyyttä tai inhimillisiä huolenaiheita! Presidentti Trump voisi käyttää ylimääräisiä nöyryysannoksia ja henkilökohtaista vastuuta sen lisäksi, että hän keskittyy kuilujen parantamiseen sen sijaan, että polarisoi tätä kansaa retoriikalla, vitriolilla ja havaitulla vihalla tiettyjä yhteiskunnan osia kohtaan. Voisimme käyttää pään ja sydämen tasapainossa jotakuta, joka on halukas käyttämään molempia hyvin kehittynyt, looginen komponentti, kypsä, emotionaalinen!

2. Asenne; soveltuvuus; huomio; Toiminnot: Negatiivisuus on yleensä jakavaa ja pyrkii havaitsemaan jokaisen esteen ongelmana, eikä haasteena, jonka on voitettava! Kun julkinen johtaja etenee aidolla, positiivisella, kykenevällä, asenteella yhdistettynä hyvin kehittyneeseen, asiaankuuluvaan kykyyn, kansalaisemme hyötyvät! Sen sijaan, että jatkaisit ajattelutapaa, Ota tai jätäTarvitsemme vaaleilla valittuja virkamiehiä kiinnittämään tarkkaa huomiota parhaaseen tapaan tuoda meidät yhteen! Tämän on ylitettävä tyhjät lupaukset ja retoriikka, vaihe, mutta strategisesti on edistyttävä hyvin harkitulla toimintasuunnitelmalla!

3. Taipumukset; ajankohtainen; testattu: Suuri julkinen johtajuus syntyy tunnistamalla suuntaukset ja puuttumalla niihin ennakoivasti, harkitulla ja oikea-aikaisella tavalla, joka tasapainottaa muutosten tekemisen parempaan suuntaan ja yhdistää sen asiaankuuluvan, ajan testatun tiedon tuntemiseen ja ymmärtämiseen. !

4. Empatia; painopiste; kestävyys; vahvistaa: Eikö meitä palvella ja edustaa paremmin, jos johtajat olisivat valmiita, halukkaita ja kykeneviä kuuntelemaan ja oppimaan tehokkaasti jokaisesta keskustelusta ja kokemuksesta ja jatkamaan aitoa empatiaa? Tämän on ohjattava heidän painopisteensä, ja he tarvitsevat kestävyyttä pysyäkseen mukana strategisella toimintasuunnitelmalla! Mikä julkinen virkamies perustaa, usein määrittelee asiaankuuluvan, kestävän tien eteenpäin!

Älä anna vihan ja kiihkoilun, heikentää amerikkalaista elämäntapaa ja perustuslaillisia takuita elämästä, vapaudesta, vapaudesta ja oikeudenmukaisuudesta kaikille! Vaadi rakkautta VIHAA!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta