Ympäristögrafiikan merkitys

Y

Ympäristön graafinen suunnittelu (EGD) on muotoilun ammatti, joka kattaa monet suunnittelualat, mukaan lukien graafinen suunnittelu, arkkitehtuuri, teollinen muotoilu ja maisema-arkkitehtuuri. Tämän alan ammattilaiset ovat huolissaan visuaalisista näkökohdista tapojen löytämisessä, identiteetin ja brändien välittämisessä, tietosuunnittelussa ja paikkatuntemuksen muokkaamisessa. Joitakin esimerkkejä ympäristögrafiikan suunnittelijoiden tuottamasta työstä ovat kylttiohjelmien suunnittelu ja suunnittelu, tapojen löytäminen, näyttely- ja tulkintasuunnittelu, viihdeympäristöt, vähittäiskaupan suunnittelu, tietosuunnittelu, mukaan lukien kartat, sekä muistomerkit ja lahjoittajien tunnistusohjelmat. Ympäristögrafiikka on jaettu kolmeen pääalueeseen. Nämä alueet on selitetty alla.

1. Opasteet ja tien löytäminen

Opasteet ja tapojen etsintäohjelmat välittävät sivuston ja navigointitiedot katsojalle. Opasteet auttavat tunnistamaan ja merkitsemään tietyn paikan, ja kun niitä käytetään osana laajempaa tapaa etsiä ohjelmaa, ne auttavat ihmisiä määrittämään suunnan ja navigoimaan monimutkaisessa ympäristössä helposti. Joitakin etsimistä helpottavia merkkejä ovat liikennemerkit, pakettien piktogrammit, liikennemerkit jne.

2. Tulkinta

Tulkitsevat ympäristöt kertovat tarinan tai välittävät idean tai teeman. Useimmin tunnustettu näyttelysuunnitteluksi, se sisältää myös projekteja, kuten historiallisia nähtävyyksiä. He kouluttavat ihmisiä siitä, miten sivusto vaikutti joidenkin kuuluisien historiallisten kuvakkeiden elämään ja toimintaan yhteiskunnassa.

3. Paikan tekeminen

Paikkojen tekeminen on käsitteellisempää lähestymistapaa siinä mielessä, että sivustolle suunnitellaan erottuva kuva. Se keskittyy yleensä vähemmän tiedon välittämiseen. Se keskittyy enemmän muun muassa sivuston brändäykseen, arkkitehtuuriin ja sisustukseen.

Ympäristögrafiikka on merkityksellistä elämässämme. Luetellut kohdat käsittelevät niiden etuja.

1. Ne auttavat ihmisten sujuvaa liikkumista yhteisössä – Ympäristössämme olevat merkit ja symbolit varmistavat yhteiskunnan jäsenten, kuten tienkäyttäjien, autoilijoiden ja jalankulkijoiden, vapaan ja sujuvan liikkumisen. Ilman heitä olisi johtanut kaaokseen ja epäjärjestykseen yhteisömme liikkeessä.

2. He antavat varoituksia vaaroista ja vaaroista – Tuotepakkauksissa olevat varoitusmerkit varoittavat meitä vaarallisista kemikaaleista, jotka voivat olla uhka terveydellemme. Paras varusteiden ja tuotteiden käsittelymenetelmä välitetään meille näiden kuvakkeiden ja merkkien avulla.

3. Ne antavat ohjeita tilanteiden ja esineiden käsittelyyn – liikennemerkit ja merkinnät auttavat moottorin käyttäjiä tietämään, kuinka käsitellä tieliikenteen vaaroja. Pakkaussymbolit antavat ohjeet tuotteiden käsittelystä ja käytöstä ilman terveysvaikutuksia.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta