Tuo neljäs sääennuste-verkkosovellus tien päällä

T

On niin paljon kanavia, jotka ennustavat säätä, sanomalehtiä ja muita tiedotteita, jotka ennustavat tämän päivän ja huomisen ilmasto-oloja. Mutta useimmat kokevat tarvitsevansa sovellusta tien päällä, jonka kautta he voivat tietää tarkat sijaintinsa ilmasto-olosuhteet. Vaikka samalle on olemassa verkkosovelluksia, useimmat eivät täytä tarkoitusta. Joko he toimittavat liikaa tietoa, mikä tekee asiasta monimutkaisen, tai on vain pörröisiä pieniä kuvakkeita, jotka eivät tarjoa tarpeeksi tietoa napsautettaessa. Vakava ennustamiseen tarkoitettu verkkosovellus tarkoittaa ilmaista sovellusta, joka voi tehdä vakavia ennusteita yhdellä napsautuksella ennustamiseen. Katso tässä, miten voit luoda suoran web-sovelluksen sääennusteita varten.

  • Suunnittelu: Tällaiseen sovellukseen on joukko suunnitteluideoita. Mutta vain ne, jotka ovat, voivat antaa tuloksia minimaalisilla napsautuksilla. Sovelluksen pitäminen yksinkertaisena on avain tässä, ja näyttää vain lämpötilan, sateen / ukkosen, kosteusprosentin, pilvisen / aurinkoisen. Sen on kuitenkin oltava tarkka sijainnissa, josta käyttäjä kirjautuu.
  • Logiikka: Sääsovellusten API-vaste on kriittinen asia. Se on varmistettava hankkimalla kävijän tai käyttäjän leveys- ja pituusaste, jotta se pystyy tarjoamaan ilmastotiedot tien päällä. Helpoin tapa tehdä se oli HTML5 Geolocation -sovellusliittymän käyttö, joka oli melko yksinkertainen ja suoraviivainen. Lisäksi tärkein edellytys tällaisen sovelluksen luomiselle on oppia käyttämään kaikkia palautettujen JSON-tietojen osia API-vastauksesta.

Vaikka yllä oleva tarkoittaa, että olet onnistunut puolivälissä onnistumaan oikean sääennusteohjelman luomisessa, katso tässä tärkeimmät ominaisuudet, jotka sinun on sisällytettävä siihen.

  • Tilin rekisteröinti: Sinun on lisättävä ominaisuus tilin rekisteröimiseksi, jotta saat ennusteen. Joten tämä antaa sovelluksen saada sijainnin käyttäjiltä kerralla ja ennustaa sen heti joka kerta, kun he kirjautuvat sovellukseen.
  • Sääuutiset: Ei vain sijaintiin perustuvat ennusteet, vaan anna sovelluksesi antaa sääuutisia useista muista alueista ja maista. On monia, jotka tarvitsevat tietää sääolosuhteista, alueen epäsuotuisista muutoksista istumalla jossain muualla maailmassa. Tee siis sovelluksestasi kykenevä hakemaan kaikki säähän liittyvät uutiset ympäri maailmaa ja tarjoa ne sovelluksen yhteen osaan.
  • Ennustaminen kaupunkien nimien mukaan: Reaaliaikaisen sijainnin sääennusteiden lisäksi säilytä mahdollisuus tietää päivittäiset ja huomiset ennusteet eri kaupungeista. Tämä auttaa usein pitkäaikaisia ​​matkustajia, etenkin liikematkailijoita valmistautumaan vierailuihinsa.
  • Muut ominaisuudet: Verkkosovellukseen sisällytettävien perusominaisuuksien lisäksi on monia lisäominaisuuksia, jotta siitä tulee pystysuuntainen sääennuste. Sääkartat, ennustepituus (1 päivä, 2 päivää ja niin edelleen), Lämpöindeksi, Kastepiste, Tuulen nopeus, Kuun vaiheet, Auringonnousun / auringonlaskun ajat, Widgetit ovat muutamia.

No, se oli tarkistuslista ja opas sinulle! Jos se on sinulle selvää, älä enää odota. Käynnistä oma verkkosovelluksesi täydelliseen sääennusteeseen ja auta ihmisiä pysymään valppaina vaikeissa tai suotuisissa sääolosuhteissa tien päällä.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta