Yhdysvaltain nurmikoiden ympäristökustannukset

Y

Science Daily -lehden äskettäin julkaiseman artikkelin mukaan “NASAn tutkija arvioi väestönlaskentatietoja, satelliittikuvia, ilmakuvia ja tietokonesimulaatioita käyttäen, että nurmiruoho on Yhdysvaltojen suurin kasteltu sato”, mikä herättää kysymyksen mitä on ympäristökustannukset? Kun käytämme nurmikon kasteluun kolme kertaa enemmän vettä kuin maissin tuottamiseen, on ilmeistä, että meillä kansakuntana on vakava ongelma.

Voimme kiittää Cristina Milesiä, italialaista kaukokartoitustutkijaa Kalifornian osavaltion yliopistossa Monterey Bayssä ja NASAn / Amesin tutkimuskeskuksessa Moffett Fieldissä Kaliforniassa tästä hämmästyttävästä, mutta pelottavasta ilmoituksesta. Käyttämällä väestönlaskentatietoja, satelliittikuvia ja ilmakuvia Cristina pystyi arvioimaan 48 vierekkäisessä tilassa löydetyn nurmikonnan kokonaismäärän. Tietokonesimulaatioita käytettiin kaikkien näiden nurmikoiden ylläpitämisen ympäristövaikutusten arvioimiseen.

Kuinka suuri osa Yhdysvalloista on omistettu nurmikoille tai nurmikolle?

Cristinan tutkimuksen mukaan noin 128 000 neliökilometriä eli lähes 32 miljoonaa hehtaaria Yhdysvaltoja on peitetty nurmikolla. Tämä tekee virallisesti nurmikonnasta maamme suurimman kastellun sadon. Yhdistettynä meillä on tarpeeksi nurmikonnaa Yhdysvalloissa, jotta voidaan luoda yksi riittävän suuri nurmikko kattamaan koko Kentuckyn osavaltio tai 40 411 neliökilometriä.

Kuinka paljon rahaa käytetään Yhdysvaltain nurmikon ylläpitoon?

Nurmikonhoito Yhdysvalloissa on suurta liiketoimintaa – vaikka arviot vaihtelevat, vuoden 2002 Harris-tutkimuksen mukaan kansakuntana käytämme 28,9 miljardia dollaria vuodessa. Laita tämä henkilökohtaiseen näkökulmaan, joka kääntyy noin 1200 dollaria kotitaloutta kohti.

Se on vain nurmikkomme, kuinka paljon vettä he voisivat käyttää?

Ei ole väliä kuinka kiintynyt olet nurmikollesi, on tärkeää ymmärtää, että 50-70% Yhdysvaltain asuntovedestä käytetään maisemointiin – suurin osa vain nurmikoiden kasteluun. Että 50-70% asuinvedestämme tulee noin 10000 litraa vettä kesää kohti 1000 neliömetrin nurmikkoa kohti.

Tarjoavatko nurmikot ympäristöhyötyjä?

Jollakin tasolla – Kyllä. Itse asiassa luonnollisesti hoidetut orgaaniset nurmikot voivat toimia jopa tehokkaina hiilinieluina (enemmän kuin kemiallisesti käsitellyt nurmikot). Nurmikot ja puut tarjoavat seuraavat edut:

  • Ne auttavat torjumaan kaupunkien “lämpösaari” -vaikutusta
  • Ne tarjoavat jonkin verran happea muuntamista
  • Ne tarjoavat hiukkasille jonkin verran suodatusta

Vaikka nurmikot tarjoavat rajoitettuja etuja ympäristölle, niiden ylläpitoon käytetyn veden ja kemikaalien määrän vuoksi meidän on myös ymmärrettävä ympäristökustannukset.

Yhdysvaltain nurmikoiden ympäristökustannukset

Jos 50-70% asuntovedestämme nurmikon yksinkertaiseen kasteluun ei ole tarpeeksi pelottavaa, ota huomioon seuraavat turvallisemman tuholaistorjunnan projektin tosiasiat:

  • Yhdysvalloissa 78 miljoonaa kotitaloutta käyttää puutarhan torjunta-aineita
  • Yhdysvaltain nurmikoiden torjunta-aineisiin käytetään vuosittain 700 miljoonaa dollaria
  • Yhdysvaltojen nurmikoille lisätään vuosittain 67 miljoonaa paunaa synteettisiä torjunta-aineita
  • Käytämme nurmikolla hehtaaria kohti kolme kertaa enemmän torjunta-aineita kuin maatalouskasveillemme

Emme tuhlaa vain vettä, aikaisempaa rajoitettua hyödykettä, myös kirjaimellisesti myrkyttää ympäristömme. Levittämällä tavallisista puutarhan torjunta-aineista löydettyjä toksiineja teemme hämmästyttävän paljon ekologisia vahinkoja.

Yhdysvaltojen nurmikentän aiheuttamat vahingot eivät rajoitu torjunta-aineisiin, koska kansakunta, jota käytämme yli 58 miljoonaa gallonaa bensiiniä leikatessamme nurmikoitamme. 2,75 dollaria gallonaa, jota ei ole saatavilla alueellani, thats 159500000 dollarin arvoinen bensiini. Yksi ruohonleikkuri voi aiheuttaa yhtä paljon saasteita tunnissa kuin 20 kilometriä ajettu auto.

Ruohonleikkurit eivät ole ainoa ympäristöuhka – aina läsnä oleva lehtien puhallin karkottaa uuden kevytajoneuvon noin kaksikymmentäkuusi kertaa hiilimonoksidin ja neljäkymmentäyhdeksän kertaa hiukkaset.

Ihmisen elementti

Kun ruiskutamme kirjaimellisesti miljoonia kiloja torjunta-aineita ja muita nurmikemikaaleja kodeidemme ympärille joka vuosi, on ilmeistä, että toksiinit pääsevät ruokaketjuihimme ja tai vesipöytiimme, sitten lopulta meihin.

Ota huomioon, että 100% kaupunkialueilla löydetyistä kaloista sisältää ainakin yhtä torjunta-ainetta. Lisäksi Jason Phillip, EcoLocalizer, mukaan “30: stä yleisesti käytetystä nurmikon torjunta-aineesta 16 on myrkyllisiä linnuille, 24 on myrkyllisiä kaloille ja vesieliöille ja 11 on tappavaa mehiläisille”. Hän jatkaa siitä, että “Noin 7 miljoonaa lintua kuolee vuodessa nurmikonhoito-torjunta-aineisiin.” Jos torjunta-aineemme ovat siirtyneet paikallisiin kalakantoihin, miksi meidän pitäisi uskoa, etteivät ne ole muuttaneet meihin? Jos torjunta-aineemme ovat myrkyllisiä useille eläimille, miksi ne eivät olisi ainakin myrkyllisiä ihmisille jollakin tasolla? Kansallisen tiedeakatemian raportin mukaan nurmikon torjunta-aineet ovat vaikuttaneet terveyteen jossakin muodossa kielteisesti.

Aikuisina voimme olla vähemmän alttiita nurmikon torjunta-aineille, mutta sekä lapsemme että lemmikkimme ovat erityisen suuressa vaarassa niiden koon ja maan läheisyyden vuoksi. Lapset ovat edelleen vaarassa fysiologisen kehityksensä vuoksi. Torjunta-aineiden lapsille aiheuttamat vaarat on dokumentoitu lukuisissa tutkimuksissa, mukaan lukien Yalen yliopiston ja Mt. Siinain terveyskeskus.

Kuinka voin luoda turvallisen nurmikon perheelleni?

Jos haluat luoda “turvallisen nurmikon”, on hyödyllinen voittoa tavoittelematon ryhmä, jonka nimi on osuvasti “SafeLawns terveellisemmälle planeetalle” ja joka on antanut itselleen tehtävän “kouluttaa yhteiskuntaa ympäristöystävällisen nurmikon hoidon ja puutarhanhoidon eduista” ja vaikuttaa määrällisesti kuluttajien ja teollisuuden käyttäytymiseen. “

Löydät paljon hyödyllistä tietoa uutisten, tapahtumapäivitysten ja hyödyllisten ohjevideoiden muodossa osoitteesta:

Tärkeä SafeLawnsin tukema aloite terveellisemmälle planeetalle, johon kannustan kaikkia osallistumaan, on “SafeLawns Million Acre Challenge”. Tämän aloitteen tavoitteena on kannustaa osallistujia sitoutumaan “sitoutumaan nurmikon hoitoon ympäristöystävällisellä tavalla poistamalla synteettiset lannoitteet ja torjunta-aineet, käyttämällä työntö- ja / tai sähköleikkureita sekä kastelemalla ja istuttamalla vastuullisesti”.

Jos haluat osallistua SafeLawns Million Acre Challenge -tapahtumaan, käy sitten:

  • [http://www.safelawns.org/Million-Acre-Challenge.cfm]

Vaikka Yhdysvallat saattaa olla rakastunut vehreään nurmikkoonsa, muutoksen aika on tulossa. Jopa oma hallituksemme on ottamassa askeleita kohti kestävämpiä puutarhanhoitokäytäntöjä. Syksyllä 2007 SafeLawns for Healthier Planet alkoi yhdessä National Parks Foundationin ja Environmental Protection Agencyin kanssa ylläpitää Washington DC: n National Mall -ostoskeskuksen 4,3 hehtaarin keskiosaa myrkyttömällä ja ympäristöystävällisellä tavalla. Eikö ole aika, että me kaikki seurasimme perässä? Yhdessä voimme luoda turvallisemman, vähemmän saastuneen, myrkyttömän ympäristön.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta