Milloin on turkin sää? Täydellinen muotiopas turkisten käyttämiseen milloin tahansa

M

Pitäisikö sinun olla täydellinen lumimyrsky ulkona, jotta voit käyttää suosikki turkiasi? Ei onnistu! Kun kaikki tämä hullu talvisää osuu suureen osaan maata, on täydellinen aika murtaa iso ja pörröinen takki lämpimäksi.

Mutta entä jos asut maan eteläisemmissä osissa, kuten Texas tai Arizona? Tai entä jos haluat heiluttaa takkiasi keväällä tai jopa kesäkuukausina?

Älä pelkää! Monet muotiasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että ylelliset turkikset eivät ole vain kylmemmissä osavaltioissa asuville. Hajotamme milloin ja miten turkista käytetään myös keväällä, kesällä ja lämpimämmissä osavaltioissa.

Kuinka käyttää turkista keväällä

Turkis tarkoittaa ylellisyyttä vuodenajasta riippumatta. Kasvava trendin muodissa on turkisten ja nahkojen sisällyttäminen uuteen kukintakauteen. Suunnittelijat, kuten Adrienne Landau, rakastavat turkisten lisäämistä kiitotielle. Jotkut hänen vinkeistään sisältävät tarttumisen vaaleaihin ja keskisuuriin väreihin. Kevät tarkoittaa lämpimämmän lämpötilan alkua, joten turkin tulisi heijastaa tätä. Säilytä ammattimaisesti täyspitkät takit ja käytä kevyempiä kappaleita.

Millaisia ​​kevyempiä kappaleita? “Uutta” turkista on kaikenlaisia ​​muotoja ja kokoja. Sekä turkkeja että takkeja on leikattu tai vyötärön keskipituudeltaan vaihtelevalla tiheydellä. Koska keväällä voi silti olla kylmä, muista lisätä myös turkistarvikkeita, aivan kuten talvella. Mene olkapäiden, stoolien tai huivien kanssa.

Jos 40- ja 50-luvuilla tapahtuu äkillinen kylmäkäynnistys, älä pelkää ravistaa täyttä turkiasi. Sinusta tulee tyylikkäästi lämmin, kun taas muut katsovat kateellisesti sinua.

Kuinka käyttää turkista kesällä

Turkis ja kesä voivat tuntua oksymoronilta, mutta älä poista tätä epätodennäköistä yhdistelmää, ennen kuin olet kokeillut. Turkista voidaan lisätä kesän vaatekaappiin hauskojen lisävarusteiden ja lisäosien muodossa. Ajattele turkisten ylellisyyttä yhdistettynä kesän hauskuuteen. Turkisleikattuja villapaitoja on saatavana kirkkaana, iloisena keltaisena, turkiskauluksella.

Suunnittelijat lisäävät koristeita muihin vaatetuotteisiin, kuten silkkihousuihin tai mustiin turkkeihin, joissa on pelkät t-paidat. Kun sekoitetuista materiaaleista tulee muotikatsaus, odota, että turkista lisätään perinteisiin vaatekappaleisiin.

Luuletko, että turkis rajoittuu vain vaatteisiin? Mieti uudelleen. Turkisleikattuja kenkiä on saatavana eri tyyleinä, kuten pumpuina tai sandaaleina. Lämpöön käyttämisen sijaan nämä kenkien lisäykset ovat puhtaasti huvin vuoksi, joten siellä on joitain melko villi tyylejä.

Jos kesät eivät ole liian kuumia alueellasi, älä unohda klassista turkisliiviä. Yksi parhaista tavoista pukeutua liiviin on käyttää sitä kausaalisemmalla asulla, kuten t-paita ja farkut. Voit myös ostaa syy-nahkatakin, jossa on turkisreunus kauluksen ympärillä, tai kevyen neuletakin, jossa on turkisin vuoratut taskut.

Jos asut alueella, jossa kesät ovat suorastaan ​​höyryisiä ja rakastat turkista, kukkarot sopivat sinulle täydellisesti. Bergdorf Goodmanin pieni nahka- ja turkisolkalaukku on muodikas, mutta käytännöllinen valinta tyylisi esittelemiseen. Siellä on myös muita lisävarusteita, kuten pom poms ja avaimenperät.

Kuinka käyttää turkista milloin tahansa

Riippumatta siitä, missä käytät turkiasi, älä pelkää lisätä uudentyyppisiä turkisten värejä vaatekaappiin. Sen sijaan, että käyttäisit mustaa tai ruskeaa turkista, kokeile pastellivärejä tai syviä, eloisia värejä. Jos olet erityisen rohkea, kuviot ovat myös vaihtoehto.

Älä pelkää kokeilla. Käytä turkiasi miten ja missä haluat. Luottamus on paras lisävaruste, kun käytät turkiasi milloin tahansa vuodesta.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta