Eikö toivon politiikka ole parempi kuin viha?

E

Historiaopiskelijoilla on todennäköisesti aavemainen tunne, olemme nähneet tämän aiemmin! Tämä ei ole ensimmäinen kerta, autokraatit, muukalaisvihaa, rotu / eettinen väittely, yksilöt, ovat ottaneet johtavien tehtävien, suurten kansakuntien, ja yleensä se ei ole onnistunut, hyvin, useimmat kansalaiset mukana! Haluammeko todellakin jatkaa tämän viimeisimmän version, politiikan, elämisestä VIHAA? Eikö kansamme ja kaikkien sen kansalaisten edut olisikaan paremmin, jos meitä johtaisi joku, joka harjoitti toivon politiikkaa, sen sijaan? Tässä mielessä tässä artikkelissa yritetään lyhyesti tarkastella, tutkia, tarkastella ja keskustella muistijärjestelmää käyttäen, mitä tämä tarkoittaa ja edustaa, ja miksi näinä päivinä, kun polarisaation taso näyttää olevan , kaikkien aikojen korkealla, välttämättömyydellä ja etusijalla.

1. Ihmiskunta / inhimillinen; loukkaava / otsikko; parantava / haitallinen: Mitä on tapahtunut Amerikan ihmiskunnalle, kun virkamiehemme näyttävät jättävän huomiotta kaiken omistautumisen ihmiskunnalle tai sitoutumisen vapauden ja oikeudenmukaisuuden käsitteeseen kaikille? Kuinka voimme saada yhteen yhteisen edun nimissä, ellei / kunnes inhimillinen kohtelu hallitse, verrattuna kilpailuun, polarisaatioon ja retoriikkaan? Minne tämä kansa on menossa, jos sallimme kenenkään poliittisen johtajan painottaa loukkaavaa retoriikkaa? Meidän on päätettävä, ennen kuin on liian myöhäistä, valitsemmeko jonkun, kuka jos parantavaa vai haitallista?

2. Asenne; huomio; soveltuvuus; artikuloitu; lievittää: Vaikka voimme keskustella siitä, onko henkilö itse rasistinen, on yleensä selvempi selvittää, onko hänen sanomansa ja kielensä! Monet kyselyt osoittavat, että jopa 40% Yhdysvaltain äänestäjistä houkuttelee, inspiroi ja motivoi tämä kielteinen kieli, kun meitä palvelisi paremmin, jos yleinen asenteemme olisi huomattavasti, myönteisempi ja tervetullut ! Kuinka paljon huomiota isompaan kuvaan ja mahdollisiin seurauksiin kansakunnan johtajat sitoutuvat yhdistettynä haluun tehdä kotitehtäviä ja kehittää asiaankuuluva, hyvin muotoiltu, kyky ja taitopaketti , kaukana määritettäessä sanoma ja mieliala, artikuloitu! Eikö olisimme, enemmän amerikkalaista, jos vaadimme, poliitikot ilmaisevat viestin, joka keskittyy haasteiden lieventämiseen yhteisen edun hyväksi, samalla kun etsivät mielen mielekästä tapaamista?

3. Ajankohtainen (retoriikka, verrattuna asiaankuuluvaan): Kun presidentti Trump mainostaa, viesti “Make America Great Again” on oikea-aikainen käsite, jolla on merkitystä ja jossa korostetaan tavoitteitamme, painopisteitämme ja perustajien ihanteita, vai onko se vain tyhjää retoriikkaa, joka keskittyy jakaminen ja valloittaminen poliittisista syistä ja hänen henkilökohtaisesta etustaan?

4. Tunteet; empatia; painopiste; energiaa / energiaa: Jopa kiihkeimmän Trumpin ydinkannattajien tulisi olla halukkaita tunnistamaan hänen taustansa ja siten viitekehys on huomattavasti erilainen kuin useimmat meistä. Siksi hänen on oltava valmis, halukas ja kykenevä kuuntelemaan ja oppimaan tehokkaasti erilaisista kokemuksista ja keskusteluista ja jatkamaan näyttelyssä paljon empaattisemmin kuin miltä näyttää. Painopiste on keskityttävä tämän kansakunnan vahvistamiseen, tehostamiseen ja energisointiin positiivisella, tuottavalla, yhdistävällä tavalla sen sijaan, että polarisoitaisiin ja olisimme kontradiktorisia!

Herää, Amerikka, ja kiinnitä huomiota siihen, millainen tämä kansa on alkamassa, näyttämään! Mistä meistä tulee ilman vahvaa sitoutumista vapauden, vapauden ja oikeuden kaikkien olennaisiin periaatteisiin ja käsitteisiin?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta