Miksi kotisääasemat vaativat oikean pariston

M

Sääasemat, joita ihmiset voivat käyttää kotona, ovat varsin hyödyllisiä säävälineitä välittömän ympäristön seuraamiseen. Nämä työkalut pystyvät tarjoamaan tietoja, joita säämies ei pysty. On olemassa monia erityyppisiä sääinstrumentteja, jotka tarjoavat erinomaisen hyödyllisyyden ja tarkat tiedot monenlaisiin aktiviteetteihin, kuten urheiluun, tutkimukseen, ammattivalokuvaukseen, seikkailumatkoihin ja maatalouteen jne. Talosi sääasema voi olla varsin hyödyllinen etenkin kuukausina syksyllä ja talvella, jolloin sää voi olla melko arvaamaton. Kesän sää on melko ennustettavissa, mutta talvikuukaudet varsinkin kylmemmillä alueilla Amerikan yhdysvalloissa ja Kanadassa voivat olla varsin vaarallisia.

Valitettavasti vaikka ostatkin yhden parhaista kotisääasemien tuotemerkeistä, paristot aiheuttavat usein ongelman. Mitä kylmempi sää, sitä huonompi heidän suorituskyky. Verrattuna auton akuihin, jotka antavat erityisiä varoituksia akun suorituskyvystä eri vuodenaikoina, näissä säälaitteissa käytetyt akut ovat näkyviä näiden tietojen puutteen vuoksi. Koska paristot ovat tärkeä osa asemajärjestelmää, on tärkeää, että pystyt paitsi valitsemaan oikean akun myös ymmärtämään eron eri tyyppien välillä.

Alkaliparistot: Nämä paristot ovat hyviä sääaseman antureille, jotka sijaitsevat kodin ulkopuolella lempeinä kesinä kylmiin talviin. Kuitenkin kylmyyden, jäätymispisteen alapuolella akun kemikaaleissa alkaa olla ongelma, heikkenevät ja ne voivat lakata toimimasta kokonaan. Uudet alkaliparistot voivat silti toimia jopa 0 celsiusasteeseen. Jos akku on heikko, tuo se lämmittämään sisätiloihin ja käytä sitä uudelleen.

NiMh-ladattavat paristot: Jos asut todella kylmällä alueella, jossa lämpötila talvikuukausina laskee usein alle 0 asteen, on parasta ostaa NiMh-ladattavia paristoja. Nämä akut toimivat jopa -10 ° C: n lämpötilassa, mutta sinun on ladattava ne useammin, jotta sääasema toimii.

Litium-AA-paristot: Nämä uudet tulijat markkinoille, nämä litium-AA-kokoiset paristot ovat erinomaisia ​​kylmään säähän. Ne toimivat jopa -30 asteen lämpötiloissa. Toisin kuin NiMh-kennot, näitä akkuja ei voida ladata, eikä niitä saa käyttää NiMh AA -laturissa.

Jos sinulla on kannettava sääasema, joka toimii etäantureiden kanssa ja jolla on LCD-näyttö, on mahdollista, että vaikka käytät Li-paristoja, näyttö pyrkii jäätymään alle 0 asteen. Syynä tähän on se, että LCD-näytöt eivät ole toimintakykyisiä hyvin kylmissä olosuhteissa. Pidä kuitenkin säämittari sisällä ja altista se ulkopuolelle vain, kun sinun on tarkistettava sää ja luotettava vain laitteeseen! Joka tapauksessa sääasemat näyttävät tiedot näytöllä sisätiloissa ja ilmoittavat ongelmasta, jos sellaista on.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta