Etkö ole kyllästynyt puolueelliseen politiikkaan asiaankuuluvien, elinkelpoisten ratkaisujen sijaan? 4 Esimerkkejä

E

Vaikka Yhdysvaltojen politiikka ja sitä seuraava järjestelmä ovat aina olleet jonkin verran puolueellisia, emme ole koskaan viime aikojen muistissa nähneet tästä yhtä paljon kilpailua, polarisaatiota, ei-tuottavaa todistetta / todistetta kuin nykyäänkin. ja kokevat! Sen lisäksi, että se luo vanhentuneen kumppanin ja tuottaa hyvin vähän tuottavuutta asiaankuuluvalla ja kestävällä tavalla, se on viimeisten vuosien aikana synnyttänyt jonkin verran polarisaatiota, joka on myös vaarallista ja haitallista. ! Näyttää siltä, ​​että melkein kaikissa tapauksissa, vaikka vaikuttaa siltä, ​​että järki sanelee toimivan, samat haasteet pysyvät ennemmin kuin myöhemmin käsiteltävinä, koska näyttäisi olevan vähän halua päästä tapaamiseen – – mielet, suurempaan hyvään! Aiemmin, vaikka olikin puolueellista politiikkaa, julkiset virkamiehet molemmilla puolilla olivat usein halukkaita pääsemään käytävän yli vastaamaan kiireellisimpiin prioriteetteihin / tarpeisiin. Etkö ole, sairas ja väsynyt, puoluepolitiikasta asiaankuuluvien, toimivien ratkaisujen sijaan? Tässä mielessä tässä artikkelissa yritetään lyhyesti tarkastella, tutkia, tarkastella ja keskustella muistilehtiön avulla 4 esimerkkiä ja mitä meidän pitäisi olla huolissamme.

1. Vuoden 2017 verouudistus: Presidentti Trump ja hänen republikaanien liittolaisensa juhlivat ja hyväksyivät niin kutsutun vuoden 2017 verouudistuslainsäädännön julistaen kuinka mahtavaa se oli kaikille amerikkalaisille, väitetysti erityisesti keskiluokalle! Pian tajusimme, jos emme tienneet aiemmin, tämä muutos oli etupäässä hyötyä rikkaimmille amerikkalaisille ja suurimmille yrityksille, ja teimme, vähän useimmille keskiluokan ihmisille. Joissakin tapauksissa vähennyksiä tapahtui hieman, mutta usein muutoksia ei tapahtunut lainkaan, tai ne loivat korkeammat verot, varsinkin niille, jotka osavaltioissa ovat korkeammat, valtion ja paikalliset verot tai SALT. Harvat uskovat, se oli sattumaa, nämä valtiot, pääasiassa, eivät kannattaneet Trumpia ja hänen prioriteettejaan!

2. Kestävän politiikan puute: Kestävyyden kannalta maailman ja kansakuntamme on suojeltava ympäristöä ja ymmärrettävä, että ilmastonmuutos on todellinen ja mahdollinen haaste / vaara! Lisäksi suuri osa tämän maan infrastruktuurista on heikkoa ja / tai romahtaa, ja jopa nykyisen talouskriisin aikana aiheutti suurelta osin tämän vaarallisen, kauhistuttavan pandemian sivutuotteena infrastruktuurin parantamista ja luomalla asianmukainen työllisyyslähde, josta voi olla hyötyä tämän kansakunnan pitkän aikavälin prioriteeteille ja tarpeille!

3. Trumpin vaarallinen / tappava pandemiavaste: Virus ei kuitenkaan ollut tämän presidentin vika, mutta hänen yhdistelmänsä, joka kielsi sen, kutsui sitä huijaukseksi ja kieltäytyi rohkaisemasta muita, käyttämästä tervettä järkeä, käyttämästä naamiota ja ylläpitämästä sosiaalista etäisyyttä, teki siitä pahemman! Trumpin vastaus ja hänen poliittiset liittolaisensa, kieltäytyminen asettamasta politiikkaa ja kansanterveyttä politiikan edelle, todennäköisesti, merkittävästi, kasvattivat tapausten ja kuolemien määrää, ja suurelta osin selittävät, miksi, vaikka Yhdysvalloissa, on vain noin Olemme nähneet 4,5 prosenttia maailman väestöstä, noin neljännes tapauksista ja yli viidesosa kuolemantapauksista!

4. Taloudellinen peli – pelaaminen: Savu ja peilit saattavat luoda taloudellisia numeroita, joihin poliitikko saattaa viitata – henkilökohtaisen / poliittisen edun vuoksi jne., Mutta jo ennen pandemiaa ne olivat suurelta osin luomassa bruttokansantuotetta, joka näytti paljon paremmalta kuin todellisuudessa, suurelta osin sen takia, että biljoonan dollarin alijäämän pumppaaminen talouteen ja keskuspankkiin ylläpitää keinotekoisesti alhaisia ​​korkoja, jotka tekevät osakemarkkinoista ainoan pelin kaupungin sisällä !

Herää, Amerikka, ja vaadi julkisilta virkamiehiltä parempia ja enemmän, ja että he asettavat terveen järjen ja suuremman hyödyn ennen politiikkaa jne.! Se riippuu meistä!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta