Totuus valheissa politiikassa

T

Kuulin äskettäin jonkun sanovan, että kun ostamme uskoon tai filosofiaan, objektiivisuutemme heikkenee voimakkaasti. Emme enää yritä erottaa, onko lukemamme tai kuulemamme totta ja oikein, ja hyväksymme yksinkertaisesti kaikki tiedot, jotka tukevat uskomustamme. Tämä näkyy politiikassa.

Valitettavasti näyttää olevan yleinen käytäntö, että poliitikot ympäri maata ja kongressin jäsenet asettavat itsensä etusijalle, pelaavat puoluepolitiikkaa, ottavat vastaan ​​rahaa lobbaajilta ja suurilta lahjoittajilta vastineeksi äänestyksestään, vaikka he eivät ole juurikaan huolissaan asioistamme, jotka ovat hyväksi meille maassa ja veronmaksajissa. Kun nämä poliitikot laitetaan paikalle, yritä vastata vaikeisiin kysymyksiin tai jäädä kiinni tekemällä jotain pahaa tai laitonta, he omistavat harvoin. Liian monille poliitikoille valehtelu näyttää olevan toinen luonne.

Monien poliitikkojen pääseuraajat hyväksyvät nopeasti poliittisen johtajan lausunnot totuudeksi ja pitävät kiinni silloinkin, kun lausunto ei selvästikään ole totta. Nykyään näyttää siltä, ​​että jotkut äänestäjät ovat enemmän kuin halukkaita jättämään huomiotta poliittisten johtajien valheet ja kyseenalaisen käyttäytymisen, kun he ovat samaa mieltä poliitikkojen asettamista tavoitteista.

Ennakoitavasti ne, jotka löytävät syyn näiden poliitikkojen tekoihin, leimataan nopeasti vihollisiksi ja heitä yritetään häpäistä. Poliittisia vihollisia pidetään tietysti aina erilaisissa ja usein tiukemmissa käyttäytymisnormeissa rikkoneen poliitikon ja hänen kannattajiensa toimesta. Seuraimet jättävät huomiotta valheiden, huonon käyttäytymisen, laittoman toiminnan ja tällaisten johtajien aiheuttamat vahingot sanovat, että lait, eettinen käyttäytyminen ja huono suorituskyky eivät ole väliä niin kauan kuin he saavat mitä haluavat.

Koska totuus on totuus ja valhe on valhe, löydämme jokaisen tarkoituksen spektrin vastakkaisista päistä.

Valheen tarkoituksena on:

– Pettää ja johtaa harhaan

– Peitä jotain

– Tee totuudesta vaikea löytää

– Perustele virheelliset lausunnot tai toimet

– Tarjoa propagandana

– Tue tai säilytä väärä

– Piilota väärinkäytös, virhe tai laiton toiminta

– Tee joku muu näyttämään huonolta tai näyttämään syylliseltä

– Vaihda mielipidettä

– Piilota tosiasiat

– Kiistä jotain sanotusta tai tehdystä

– Vaihda kohdistus vähemmän kiistanalaiseen aiheeseen

Totuuden tarkoitus on:

– Paljasta ja tarkista tosiasiat ja yksityiskohdat

– Ole avoin ja rehellinen

– Selvitä osallistujien tarkat sanat, toimet, motiivit ja luonne

– Anna meidän vahvistaa ja olla täysin varmoja siitä, mitä sanottiin ja mitä tapahtui

Poliitikot, jotka ovat uppoutuneet valheiden ja tekojen verkkoon:

– Osallistu heidän tekojensa peittämiseen

– Kerro lisää valheita peittääksesi ensimmäisen

– eivät pysty tukemaan väitteitään yksityiskohdilla ja yksityiskohdilla

– Laadi tiedot ja skenaariot, jotka eivät ole totta

– Hajauta huomio esittämällä perusteettomat ja totuudenvastaiset väitteet

– Jatka epäilysten siementen istuttamista ja viljelyä

– Yritä delegoida faktoja, jotka saattavat häiritä kannattajia

– Liioittele väitteitä ja räjäytä pieniä asioita ulos suhteesta

– Ajattele niitä, jotka eivät osta valheitaan

– Käytä henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä halveksia toisinajattelijoita

– Osallistu nimipuheluun

– Odota ystävien tukevan valheita puhumalla ja näyttelemällä

– Käytä ‘vaihtoehtoisia’ tosiasioita ja irrationaalista logiikkaa

– Ilmoita epäluotettavia lähteitä ja vahvista virheelliset tiedot

– Tee vääriä ja harhaanjohtavia väitteitä osaksi jokapäiväistä elämää

– Toista valheita uudestaan ​​ja uudestaan ​​siinä toivossa, että kannattajat uskovat heihin

– Sekoita tukikohtaansa aina, kun he joutuvat vaikeuksiin

– Palkkaa tehokkaat asianajajat vahinkojen minimoimiseksi

– Yritys halventaa ja vahingoittaa valtion instituutioita

– Osoittaa halveksuntaa oikeusvaltioperiaatetta kohtaan

– Pyrkikää häpäisemään toimittajia, jotka etsivät tosiasioita ja totuutta

– Väittäkää, että tiedotusvälineet kohtelevat heitä epäoikeudenmukaisesti

– Tee kovasti töitä varmistaaksesi totuuden ja tosiasiat

– Osoita syyttää toisia

– Merkitse kaikki negatiiviset tiedot väärennöksiksi

– Aloitetaan disinformaatiokampanjat

– Huomaa, että heidän on mentävä takaisin ja muutettava aiempia lausuntoja

– Käytä puolitotuuksia heidän tapauksensa tueksi

– Ole eri mieltä todistetuista tosiasioista

– Kiusaa ja pelota avainhenkilöt hiljaisuuteen

– Tule harhaan niin, että he eivät enää näe totuutta

– Alkaa uskoa, että heidän saamiseksi on salaliitto

– Pettää itsensä ajattelemaan tekevänsä jotain hyvää

– Vaatia “ei esteitä” ja samalla estää totuuden löytämistä

– Toteuta monia toimia tutkimuksen häiritsemiseksi ja heikentämiseksi

– Yritä häpäistä tutkijoita

– Juutu ristiriitoihin

– Tuplaa heidän hälyttävään käyttäytymismalliinsa ja valheisiinsa

– Anteeksi heidän oma käyttäytymisensä tuomitessaan toisten käyttäytymisen

– Toimi hyvin perinteisten ja hyväksyttyjen normien ulkopuolella

– Heitä ystävät bussin alle, kun asiat alkavat hajota

Poliitikot pyrkivät käyttämään näitä taktiikoita, kun he ovat huolissaan siitä, että heidän aikaisempien lausuntojensa, tekojensa ja käyttäytymisensä seuraukset saattavat asettaa heidät oikeudelliseen vaaraan ja / tai voivat vaikuttaa heidän taloudelliseen ja poliittiseen tulevaisuuteensa. He ottavat myös nämä taktiikat huomioon, kun he ovat huolissaan siitä, että heidän tukikuntansa saattaa heikentyä huonosti.

Kun poliitikot käyttävät tällaista käyttäytymistä, he osoittavat meille ja sanovat meille, että meidän ei pidä uskoa heihin, meidän ei pitäisi luottaa heihin eikä varmasti tukea heitä. Kaikki valheisiin ja tekoihin perustuva poliittinen kanta on tunnustettava ja pidettävä henkilökohtaisena loukkauksena ja petoksena, jota ei voida sietää.

Jokaisen pitäisi olla ilmeistä, että poliitikoilla, jotka kertovat meille totuuden ja jotka eivät ole tehneet vakavia tekoja, ei ole mitään syytä harjoittaa näitä petollisia toimia. Tätä taktiikkaa käyttävät ja siihen luottavat eivät voi jättää huomioimatta tai selittää sitä kriittistä kohtaa. Totuus ja tosiasiat ovat tärkeitä, ja niitä on pidettävä rakkaina.

“Ihmiset voivat valita makean valheen tai katkeran totuuden välillä.

Sanon katkeran totuuden,

mutta monet ihmiset eivät halua kuulla sitä. “

– Avigdor Lieberman

“Valehteleminen on yhteistyö.

Ajattele sitä.

Valheella ei ole minkäänlaista voimaa pelkällä lausunnallaan.

Sen voima syntyy, kun joku muu suostuu uskomaan valheita. “

– Pamela Meyer

Koska luottamuksen kulmakivet ovat sekä totuus että eettinen käyttäytyminen, poliittisilla johtajilla, jotka eivät puhu totuutta, johtavat meitä harhaan ja eivät toimi oikein, ei ole tilaa hallituksessa. Meidän kaikkien pitäisi pystyä sopimaan siitä, että luottamuksemme ja tukemme tulisi tarjota vain poliitikoille, jotka kertovat meille totuuden, käyttäytyvät eettisesti ja toimivat etumme mukaisesti.

Valehtelijat ja epäeettiset ihmiset, joilla on poliittinen tehtävä, olisi saatettava vastuuseen kunnioituksen puutteesta meitä ja heitä kohtaan. Siksi meidän on oltava varmoja siitä, että äänemme kuullaan. Teemme sen soittamalla ja lähettämällä sähköpostiviestejä ja valituskirjeitä häikäilemättömien poliitikkojen toimistoille. Tärkeintä on, että äänemme pitäisi mennä vain totuudenmukaisille, luotettaville ja eettisille ehdokkaille.

Poliittisten johtajien pitäminen vastuullisena on jokaisen äänestäjän velvollisuus. Lukio-opiskelijoiden, opiskelijoiden ja kaikkien uusien äänestäjien odotetaan myös ottavan saman vastuun totuuden etsimisestä ja poliitikkojemme pitämisestä korkeimpien standardien mukaisina. Tätä vastuuta ei pitäisi koskaan uhrata, vaikka poliitikko lupaa ja toimittaa joitain haluamiamme asioita. Maksamme kauhean hinnan, jos omat standardimme putoavat tälle tasolle.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta