Looginen arvaus: 3 tapaa, politiikka, voi vaikuttaa kiinteistöihin, lyhyellä aikavälillä

L

Yksi viime aikojen suurimmista tuntemattomista on kyky ennustaa ja / tai määrittää, kokemmeko ostajia, myyjiä ja / tai puolueettomat kiinteistömarkkinat, ja tarkalleen ennustamalla ennakoidun keston! On monia tekijöitä, skenaarioita, käsityksiä, taloudellisia (paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä) tapahtumia jne., Jotka vaikuttavat kiinteistöjen suorituskykyyn ja siten myös hinnan kehitykseen. Yksi näistä tekijöistä, jota usein ei oteta huomioon (ja / tai pidetään itsestään selvänä), on politiikka. Riippumatta henkilökohtaisista, poliittisista mieltymyksistä ja / tai käsityksistä, painopisteistä, vakaumuksista jne., Ei pitäisi olla epäilystäkään siitä, että nykypäivän politiikalla on melkein aina jonkinlainen vaikutus kiinteistöjen toimintaan jne. tämä mielessä tässä artikkelissa yritetään tarkastella, tutkia, tarkastella ja keskustella 3 tapaa, nykypäivän politiikka, vaikuttaa kiinteistöjen lähitulevaisuuden kehitykseen.

1. Korot; asuntolainakorot: Korkot yleensä vaihtelevat ajan myötä! Monet ovat historiallisesti joko hyötyneet tai menettäneet perustuen kykyynsä ottaa ne huomioon ja ennustaa taipumuksia. Kun keskuspankki päättää pitää korot alhaisina joko poliittisista ja / tai poliittisista syistä, asuntolainakorot ovat alhaiset. Tämä tarkoittaa huomattavasti pienempiä kuukausittaisia ​​kantokustannuksia, mikä tarkoittaa, että ostajat / asunnon omistajat voivat varata enemmän taloa dollareistaan! Kun näin tapahtuu, olemme yleensä todistamassa hintojen nousua. Päinvastoin korkeammat korot tarkoittavat, että talolle on kalliimpaa varata tiettyyn / tiettyyn hintaan. Nämä suuntaukset ovat melkein aina merkittävä tekijä, olemmeko todistamassa ostajia, myyjiä vai neutraaleja asuntomarkkinoita.

2. Ulkopolitiikka; tariffit: Myös maailmantalouden olosuhteet ovat lyhyellä aikavälillä merkittävä tekijä kiinteistömarkkinoilla. Viime aikoina presidentti Trumpin luottamus tariffeihin, mikä on merkittävä osa hänen ulkopolitiikkaansa, on johtanut tiettyjen materiaalien, kuten puutavaran, teräksen jne., Korkeampiin kustannuksiin. Lisäksi ulkopolitiikalla voi olla merkittävä vaikutus kuluttajien luottamukseen, työllisyys jne.

3. Onko taantuma uhkaamassa? Jatketaanko nykyistä 10 vuoden ennätystä taantumattomuudesta ?: Kukaan ei voi ehdottomasti ennustaa, kokimmeko taantuman! Meillä on tällä hetkellä ennätykselliset kymmenen vuotta ilman taantumaa! Monet taloustieteilijät ovat ennustaneet yhden seuraavan kahdentoista vuoden aikana kahdeksantoista kuukauteen, ja miten tämä voi vaikuttaa potentiaalisiin ostajiin ja myyjiin, käsityksiin ja käyttäytymiseen, voi olla merkittävä vaikutus kiinteistöjen kokonaismarkkinoihin.

Kiinteistöjen käyttö eroaa toisistaan ​​ja vaihtelee siten, kuinka tietyt tekijät vaikuttavat markkinoihin. Usein viisasta on tarkastella asuntotarpeita pidemmällä aikavälillä. Kun kuitenkin investoidaan kiinteistöihin, tuottoasteisiin vaikuttavat voimakkaasti monet tekijät, mukaan lukien edellä mainitut tekijät!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta