Neon vs LED -näytöt ja niiden ympäristövaikutukset

N

Itse Las Vegasin nauhalla, joka on yksi niistä paikoista maailmassa, jotka ovat tunnetuimpia neonvaloistaan, monet siirtyvät LED-näytöille neon. Itse asiassa neonkyltit, jotka korvataan LED-vastineillaan, voidaan nyt löytää säilyneinä neonmuseoissa.

LED on monin tavoin paljon tehokkaampi kuin neon. Ensinnäkin ja ilmeisimmin se käyttää vähemmän energiaa kuin neon. LED-kyltit kuluttavat vain 10 wattia sähköä, kun taas neonkyltit voivat kuluttaa jopa kymmenen kertaa tämän määrän. Lisäksi neonkylttien kaasu on vaihdettava noin vuosikymmenen kuluttua, mikä voi olla kallista muiden ylläpitokustannusten ohella. Toisaalta LEDien tiedetään kestävän paljon kauemmin kuin muut valaistusmuodot.

Neonmerkeissä tärkeimmät ainesosat, kuten argon ja elohopea, ovat itsessään myrkyllisiä. Merkkien vahingoittuminen voi aiheuttaa näiden myrkyllisten kaasujen vuotamisen ympäristöön, ja yritykset, jotka omistavat nämä merkit, voidaan jopa pitää vastuullisina aiheuttamastaan ​​vahingosta.

Lopuksi, nykypäivän nopeassa hälinästä LED-näytöt ovat huomattavasti käytännöllisempiä kuin neonkyltit. Sen sijaan, että LED-merkit voidaan ohjelmoida muuttamaan tien päällä manuaalisesti jokaisen uuden mainoksen yhteydessä samalla, kun prosessissa syntyy enemmän jätemateriaaleja. He voivat jopa käyttää ajoitusohjelmistoja erilaisten mainosten näyttämiseen, jotka palvelevat ohi kulkevia väkijoukkoja eri päivinä tai viikonpäivinä.

Ei ole kilpailua, kun kyse on LED vs. neon ympäristöstä. LED on oikea tapa edetä.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta