3 ajankohtaisten kirjojen lukemista, jos rakastat politiikkaa

3

Uskotko todella itsesi uskovan, että sinua hallitsee demokratia? Jos näin olisi, kuten olemme saaneet uskomaan vuosien varrella, miksi ehdokkaat – sekä demokraatit että republikaanit – käyttävät miljardeja dollareita voittaakseen vaaleja? On mielenkiintoista, miten ajattelemme olevamme parempia kuin muut, kun se ei ole totuus. Kolme luettavaa kirjaa, jos rakastat politiikkaa: 12 tunnin työpäivät – helikopterin vanhemmat – yksi tarkoitus ja toisen hylkääminen, miksi ihmisiä on helppo hallita, kun he pelkäävät – Trumpin motivaatio vallasta ja hänen ihailunsa Putinista, Numeropeli .

Emme voi juhlia vapauksiamme, jos meillä ei ole varaa viipaleeseen leipää, työskentelemme sormillamme luuhun yhden aterian ajaksi, kun taas Yhdysvaltain kongressin jäsenet, edustajainhuone riehuvat, käyvät miljardin dollarin kampanjoita ja käyttäytyvät ikään kuin heillä ei olisi velvollisuutta nostaa vähimmäispalkkaa, äänestää Merrick Garlandin vahvistamiseksi jne., se on ongelma. Demokratiaa ei voi ostaa millään rahalla, riippumatta siitä kuinka pieni. Demokratian on oltava vapaata, ja kansalaisten on päätettävä, kuka johtaa heitä.

Mitä tapahtuu, kun poliittiseen prosessiin liittyy niin paljon rahaa, että itse demokratian, todellisen demokratian, käsite on heikentynyt. Ne, jotka käyttävät rahansa ehdokkaidensa rahoittamiseen, saavat viimeisen sanan riippumatta siitä, onko se keskiluokan edun mukaista.

Työntekijät köyhät poistettiin ennen kuin he tulivat tänne. Jokainen maa ympäri maailmaa – sekä iso että pieni – on korruptoitunut ja tehoton. Heidän johtajansa välittävät vain kansalaisistaan, mutta itseään. Joidenkin maiden ajatteleminen sivistyneinä … toisten ei … ostaa sinut kertomukseen korruptoituneista hallintomenetelmistä, joissa suurin ääni on sillä, jolla on eniten rahaa.

Aidot muutokset juurtuvat yksityisten kampanjalahjoitusten tekemisen ja lopettamisen kautta. Mikään ei muutu, jos suvaitsemme jatkuvasti ahneutta, korruptoituneita kampanjoita, äänekkäitä poliitikkoja, kovaa puhetta, puolueellista politiikkaa, minkäänlaista valvontaa jne.

Demokratia on, kun jokainen henkilö antaa yhden äänen ehdokkaalle, jonka hän uskoo olevan erittäin pätevä, eikä sitä ole petetty antamaan ääntä ehdokkaalle, jonka käyttötavat ovat hämärät, epäilyttävät ja mafiamaiset. Ei ole järkevää äänestää gangsterimaista hallitusta, jossa kansalaisten turvallisuus ja hyvinvointi eivät ole aloittelijoita. Trump ja Clinton, todella? Mikä hämmennys! Sitten on Rudy Giuliani, Newt Gingrich, molemmilla Alzheimerin taudin kaltaiset oireet! Pelleiletkö kanssani?

En ymmärrä, miksi äänemme ei enää selitä mitään. Tämän vuoden vaalien ennätykset polarisaation, vihan, jakautumisen, syrjinnän jne. Suhteen. Tämän on muututtava; palataan takaisin perusasioihin – kunnioitukseen, kurinalaisuuteen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta