Essee ympäristöterrorismista

E

Kaikki eläimet ja kaikki elämänlajit ansaitsevat elämänoikeuden ja elämisen. Mutta sanomalla niin, lajit, jopa me, voivat olla riippuvaisia ​​muista ruokana. Alla on luettava tämä mielessä.

Jotta ihmislajit elävät sopusoinnussa muiden lajien kanssa, ja tämän planeetan hoitajalajina, me väistämättä ja lopulta laadimme kansainvälisesti tunnustetun oikeuksien peruskirjan tuntevaa ja tuntematonta elämää varten. Ensinnäkin tällainen peruskirja hyväksytään maittain. Mutta lopulta kaikki kansakunnat hyväksyvät sen.

Tällä peruskirjalla olisi joillekin lajeille samat oikeudet, jotka ihmiset myöntävät toisilleen. Joissakin maapallon maissa on jo voimassa tällaisiin oikeuksiin perustuvat lait. Useimmissa maissa on ainakin julmuuden vastainen laki. Mutta lakeja, jotka mahdollistavat nimenomaan koko elämän selviytymisen sopusoinnussa ilman ympäristöterrorismia, ei ole vielä laadittu.

Ihmiset, jotka rikkovat tulevaisuudessa vielä käyttöönotettavia lakeja, kohdellaan todennäköisesti vastaavasti, kuten voimme odottaa. Mutta tällä hetkellä tällaiset lait perustuvat kulttuurisesti ja vaihtelevat. Esimerkiksi norsun salametsästäjät Afrikassa voivat saada äärimmäisen kuolemanrangaistuksen ympäristölainsäädännön valvojien toimesta. Sen sijaan kansainvälinen oikeus on erilainen. Tällaisia ​​lakeja on virtaviivaistettava maailmanlaajuisesti. Ja järkevällä ajattelulla voidaan ennakoida, että tällaisissa ympäristölaeissa voidaan joskus odottaa ottavan huomioon kemian alan yritysten, aseiden valmistajien, ympäristön saastuttajien, hakkuiden ja paljon muuta. Tällainen on ennakoitavissa.

Kuinka pitkälle nämä lait saavuttavat, riippuu tilanteen vakavuudesta ja siitä, miten ihmiset toimivat nyt. Mutta se on jo vakavaa.

On olemassa tulevaisuus, jossa metsästäjät ja jotkut yksilöt nimetään ympäristöterroristeiksi. Heidän toimintansa puhuvat äänekkäästi siitä, mitä he tekevät. Ne sopivat etikettiin. Mutta tämä merkki olisi todella Yhdistyneiden Kansakuntien edustajapaneelin tai jonkin muun elimen päätettävä. Monet metsästäjät saattavat olla eri mieltä, mutta terroritekoa ei määritellä tapahtuvan yksinomaan ihmislajeille. Ja joukkomurhan määritelmää ei tarvitse rajoittaa vain ihmisille. Metsästäjien ja joidenkin yksilöiden epänormaali epäpyhä tuhoava halu tappaa muita lajeja tunnustetaan jonain päivänä sen todellisuudesta.

Ja tällainen edellä oleva ajattelupaneeli tai -runko, jolle annetaan vastuu tämän planeetan ympäristön pelastamisesta, tuo myös taannehtivat lait. Tämä on todennäköisesti väistämätöntä. Meillä on jo esimerkki taannehtivista laeista sukupuolisadojille.

Jumalaton halu tuhota muu elämä on halu, jota on rajoitettava uhrin iästä, sukupuolesta, rodusta tai lajista riippumatta. Useimmissa maissa turmeltuminen, sukupuolinen orjuus ja paljon muuta, on jo lainvastainen lajeista riippumatta. Niin on julmuus. Lajienvälisen murhan nimeäminen sellaiseksi kuin se on, on yksinkertaisesti olemassa olevan ajatuksen ja lain jatke.

On myös nähtävissä, että tällaiset taannehtivat lait voisivat riistää ne, jotka ovat perineet rikkautta, vahingoittamasta muita lajeja. Epäillään, että tämä tapahtuu pian, mutta se tapahtuu jonain päivänä.

Jos aikaisemmat merkitsemättömät ympäristörikolliset vahingoittavat maailmaa niin kriittisessä määrin, voi olla, että heidän perillisiä käytetään poistamaan planeetta ansasta, johon liukumme.

Kuka esimerkiksi maksaa 350 miljardia dollaria, joita tarvitaan Tyynen valtameren puhdistamiseen muovista? Ainakin osittain niiden on maksettava kustannukset, jotka hyötyivät meren tuhoutumisesta. Siellä on oltava suuri yleisö, mutta myös yritysten ja niiden virkamiesten on hyötyttävä siitä. Todennäköisesti mukana ovat hyötyvät perilliset.

Todennäköisesti tulevaisuudessa joutuvat maksamaan ympäristön tuhoamisesta hyötyvien perilliset.

Nyt täällä tulevaisuudessa tapahtuva on erityisen mielenkiintoista. Sallivatko terrorismin vastaiset lait lainvalvontaviranomaisten takaa esteettömästi ympäristörikolliset kansainvälisten rajojen yli? Todennäköisesti nuo lait tulevat jonain päivänä. Joissakin eteenpäin ajavissa maissa on jo voimassa rajat ylittävät lait, joihin vedotaan. He voivat jo tehdä tämän riippumatta siitä, mitä muut kansat vastustavat. Toiset seuraavat esimerkkiä.

Ja niille, jotka vastustavat edellä mainittua, pienen tutkimuksen jälkeen he epäilemättä tunnetaan kuka he ovat.

Kaikki tämä voi olla neljänkymmenen vuoden päässä, mutta se on ehdottomasti ennakoitavissa. Ympäristörrorismi on käsiteltävä.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta