Sääennusteiden hallinta

S

Kun katsomme vuoden 2005 Atlantin hurrikaanikauden päättymistä, Äiti Luonto on opettanut meille toisen oppitunnin. Älä ota mitään itsestäänselvyytenä ja kuuntelemme nyt äänekkäästi ja selkeästi. Tällainen äärimmäinen sää onkin pakottanut tutkijan kehittämään parempia sääennuste- ja seurantajärjestelmiä. Tekemällä niin olemme oppineet nyt tarpeeksi käyttämään tätä tietoa hallitsemaan sitä.

Säänmallien hallinta vaatii jonkin verran taitoa, kykyä, suuria kerättyjä tietokantoja, supertietokoneiden lukumäärää ja paljon kokeiluja ja virheitä. Meidän on myös annettava menettää osa nykyisestä matematiikasta, jota käytämme sään seurantaan kaupassa monipinaisen yhtälölaskennan analyysin tai erityyppisen matematiikan perusteella, joka perustuu uuden tyyppiseen tieteeseen. Mikä voi johtaa meidät suureen yhdistymiseen, jota etsimme.

Kuten tutkijat oppivat, on paikkoja, joissa sää on helposti tutkittavissa ja suhteellisen helposti hallittavissa käyttämällä hyvin vähän energiaa ja todellisia tuulivirtauksia pienillä muutoksilla tietyissä tilanteissa, minkä maasto itse tekee mahdolliseksi.

Olemme niin lähellä sään hallintaa, että meillä voi olla tosiasiallisesti vain yksi tai kaksi merkittävämpää hurrikaanikautta, ennen kuin keksimme, kuinka pysäyttää nämä massiiviset myrskyt. Jotkut keskustelevat jo heidän hyökkäyksistään muodostaessaan tai keksivät tapoja ohjata heidät asutuksettomille tai pienitiheyksisille väestörannoille suojellakseen suurilta katastrofeilta, kuten superhurrikaanit Katrina ja Rita. Ajattele tätä ja sivilisaatiomme tulevaisuutta; Maailma turvassa hurrikaaneilta.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta